Tuesday, January 01, 2008

New Year Day...


Wow! Sirman and I woke up very early this morning. He s still having his jetlag. We gotta go to Abang's sekolah agama, aritu aku tepon dema ckp dema bukak on new year. N janji melayu sungguh sampai depan pagar sekolah sorang pun takde.

Gamble je lah pagi sok nanti.

Breakfast kat BTR, Sirman teringin nak belasah roti canai pulak and bumped into my sister n family.


Straight to JJ coz aku kena penuhkan freezer this week. Ding dong...we got home by 12noon.

My day will start at 6am in the morning, selamat pulang bekerja and back to school kids!





Walkie talkie from Texas, aku kat dapo leh meydey2 dema even depa kat hall or main room. Tapi remeh la....guna suara aku yg high pitch ni lagi senang.

10 comments:

Shopaholic Mama said...

its like that when you have been out of the country long enough. So bila balik, ape ape makan pun kita nak bedal. Anyway, i can foresee nanti berat badan Sirman mcm nak naik aje tak lama lagi!

for jetlag, dah try melatonin? it helps to adjust body & mind back to normal

cheers, Ann

nooralina said...

hehe..cute nye lah guna woki toki tuh..

Beruang Madu said...

tak per tak per makan makan Sirman... dah kurus benor lah kamu tu..bini kamu jugak yg boleh bagi mekan betol betol kat kamu tuh... woki toki tu sedekah kat kami jer lah... high tone suara ko tu jer memang dah mencukupi dik non...

Contest said...

happy new year...semoga tahun 2008 bertambah ceria!

'-D

Ziana said...

woki toki tuh mcm kalah jek ngan sore kakred!
hehehehehe

Lily.Lulu. said...

kite nak walkie talkie tuh ...

tukangtaip said...

Present Victoria Secret dah rasmi ke Redmummy? Heheheheheehehe

capik said...

ooo abg sirman da balek.. hepi laaa kak red... hepi new year kak red

Ms_MER said...

bola 1 dr bola 2..over..trett..tumpang test walkie talkie..klu akak rs remeh, sy x rs remeh, meh kt sy, sy sokaa hehhehe

Red Mummy said...

ye bola bola sume

bola sini dah roger

style gegirl ikut kezen dia ckp pakai w/talkie..

'ye bercakap bercakap'

ni apa tanya2 VS ni..oi

malu ai tau