Wednesday, December 05, 2007

Shopping @ Midvalley...

**something is wrong wt my n70's lens, so gambar ada a bit blur, x pakai camera coz mls nak kuorkan from bag, x nak security nampak, pakai hp is much easier.






Nana n Abang waited for me kat hujung lorong umah Mem, spt yang dijanjikan. Depa kour senyap2 takut gegirl perasan. Good job Nana coz dapat seludup abang keluar!!





Abang and i then went to Midvalley. I like the way Ziana's promotion in her blog bout getting the school uniforms from here (kerana entry inilah yang menyebabkan anon aka lalats menyinga jadi pencucuk paling hebat supaya Ziana indirectly membenci aku - very the bangsat!).

Well the truth is, x plan pun nak pi arini, but mr reporter kept asking me to go out, to take a little bit of fresh air sbb he kesian tengok aku tensen 2,3 ari ni. He promised to accompany me but he was half an hour late. That s ok, masa dia sampai, we just finished getting abang's uniforms.

So Mr Reporter tolong on the shoes part. Kak Lina Larkin @ Jelly, i know akak dok kata Canggih's brand is better, but I think product from Metrojaya pun way better la kak. I couldnt find Canggih brand from JJ Maluri, Isetan lagi la langsung takde jual uniforms and Parkson lagi la low quality. Thank you kak for your offer to courier to me, but i ve done for this part I guess.

Oh Anon, should i remind you that I communicate wt my readers not only via blog, emails but also phone calls and sms? Do u know that? so please think twice before sending comments to my sister, Ziana. Middle finger to u then!

Anw, seluar sekolah abang x cukup, x de stock, new stock will be coming in next week. I will come again lar sini gamaknya. The salesgirl will call me and keep for me. Thank you dear.

The shopping moment hasnt finished yet, ada 3 more places to go.... . Later.



Mr Houston gave me some cash, so i spend it wisely. Dont tell me that anon @ lalat wants to kepohcik bout the amount that i get from the husband. Do you have a problem wt that too? hey..get a life la!

9 comments:

Ziana said...

:)

ok x kak quality dia?
sy suke kain dia..
much better then others..

and mmg cpt habis kat mjaya tuh..
sy pon kene carik lagi 2psg utk my niece..xde stock..

200++?
hehehe..
tuh lom masok yg lain2...
i think akak pon akak jd cam sy..
dia sorg..but sume nye 2set..
so maybe more then ape yg anon blanja...
:P

Red Mummy said...

ko pi lagi x mjaya tu?

kirim bley?

x pun kita pi serang sesama

size dah ada..leh la layan...

once dia call akak pi.

oh ye ziana, i m not supposed to reply to yr comment coz anon nak buat issue pasal kita la...

terlupa lak mak!!

Ziana said...

sy akan pi lg..

kirim? no hal :)
pi same? jommmmm...

ok nnt akak inform sy ek..

dulik lah anon tuh..
malas sy nk layan..
:)

mad redo1 said...

sungguh hebat lak serangan lalat anon tuh, kena beli ridsect in bulk le nampaknya... hehehe...

Jie said...

kak, anak 1st masuk sekolah xcited kan....abaikan je org lain tu, perasaan kita, kita yg nk wat ape suka ati lah..

anak kita, kita nk beli emas berlian seketul ke ikut suka lah kan...kan...

kak..aku tak beli time thn baru..selalu aku beli dlm blm 8 camgitu..so bila thn baru, depa pakai lagi yg tu...bila dah settle semua yuran, buku2 bagai...anak2 aku kan kena beli buku teks tak dpt pinjaman..so awai buka sekolah tu belanja beso kan...so time tu aku tak de la beli baju2 dia org...bila dah bulan 2 or 3, time tu baru la aku beli yg baru..


mak kena bijak kan..uruskan belanjawan keluarga...kan kak kan..

tpkan kak , pengalaman pertama siapakn anak sekolah mmg bestttttttttt....mak bapa yg terlebih xcited!

capik said...

hehe.. i like the word middle finger tuh....x nmpk cam mencarut pun hehehe.... boleh guna pakai nih hehehe.....x de copyright kan kak? hehe

Hannan said...

iskh cik anon@ lalat..
jgn la dok kacau mak merah sorang ni..
hang pi la cari keje aaaa...
orang sebok dok jaga anak2...
hang pon sebok2 la pasal anak hang.. kalau xda anak.. pi cari anak kucing kaaa...

Red Mummy said...

capik..amik je...dah byk entry akak pakai words tu tp ramai org x pasan..eh ada kot.

kak jie nye komen ni leh buat 'my new entry'


tol tu nan, aku ni bz mom, sibuk kulu kilir dia nak kaco aku gak. harus la tempah neraka anon ni.

ziana - talk in the ym lar

abg mad..ni masa ko ada, ms ko takde berbulan2 dulu, harus ko pengsan

Jelly said...

hi red! so everything settle ekk... sorry akak cuti dua hari nie... rindu giler dgn blog nie... anyway apa brand pun ok la janji kita puashati....

to anon..... tiket ko ke neraka nanti aku courierkan ekk... hahahahaha