Wednesday, December 05, 2007

Professor...




We went to Professor, 3rd Floor in Midvalley. Kot2 ada kemeja and seluar sekolah abang spare kat sini.




Seluarnya ada, tapi harganya double from Metrojaya. Gila mahal. Dont think i m gonna spend that much for 1 pc of pant for him. Kalo beli 3 lai dah bape...almost 150!




So I just bought 3 pcs of Abang's white kemeja. It should be enaf.



The shopping tonite was supposed to be wt the father of my son. But as u all know, I have to do it on my own, and thanks to Mr Reporter for being a good brother to his 'cantek' sister.

2nd shop done, 2 to go...




6 comments:

it's me shy said...

kak red...

melihatkan kak red bershopping menaikkan semangat den nak pi shopping baju anak2 gak .

amin said...

abg pki baju tido ke midvallley????

Hannan said...

iskh2... banyak betul la abg shopping ni..
nasib baik la LV x kuarkan pakaian sekolah lagi ek...
hehehe

Red Mummy said...

shy - naikkan gak RM nya..jgnl upa. mahal tol kan

amin - aku kidnapped dia takut adik dia nampak so kena pakai baju tidor maa..alah dah malam, dia bukan diva, so kira hensem la tuu

nan - kalo ada, ko sponsor, kuasa aku nak beli branded.

it's me shy said...

kak red itu yang i takut nak pi membeli sbb kalau beli boleh belah terus takpa inikan kena RMRM bagai.

pu3mawar said...

huhuhuhuhuh tadi gi survey kat parkson subang parade... umang aih... rege alat tulis ajo dah mampu wat saya sedu sedan.... lom lagi kasut segala macam mak nenek .... mintak mintak la bulan nie peruntukan dari menteri kewangan dapat lebih (cik abe saya)