Friday, December 07, 2007

The Red...

If you think, stupid comments from lalat @ anonymous will hurt me more...


U are wrong!!!




Thank you for the red presents.

Ada banyak lagi, i dont publish it all...saje bagi anon kenyang mata and sakit jiwa!



I dont get any comments from the lalats yet, donno y r they keeping their mouth shut when i gave a chance to do so.

16 comments:

miss aussie said...

kak red, as i said previously..

dia belum cukup exercise nak tawaf satu padang masyhar tu. tak cukup fit lagi.

hihi.

teruskan bertabah~

[ps: mahu pesan anything from aussie? akan pulang beberapa hari saje lagi (",)]

cHiQuE CoMeL said...

hmmm letihlah tunggu komen lalats aka langaus tuh kak red... meh tengok pics merah² inih... wallawehhh segar bijik mata!!! yg beg (pic#2) tuh cantik lor...

Red Mummy said...

ms aussie...

kang akak mintak kang lalat kecik ati..so pedulik hapa aku kan..red items apa2 ler is better. dont care apa mendenya pung...

chique - cantik kan? kan kan?? hehehehehe pandai x laki akak pilih?

Ziana said...

akak....
meletops sehhh!!!!!

menyinga laa si lalats tgk!!

awin said...

kak, org kata kalau kita ada penyakit busuk hati hidup lama... rilex kak yang penting kita nie hidup kat dunia je pinjaman kat Allah bukan si Anon giler tu punya pun....

mikaounik said...

lawoo nyer yg sexy tue..meleleh laa air idung lalat tu menegok...

lalat ohh lalat kenape ko tak timbul....

Jelly said...

lalat MC kot hari nie... hahahahaa

azis said...

wowww...merah2 sume..klasssss kak red

Beruang Madu said...

Hadiah yer... I tak pernah bagi hadiah kat u kan... I nak carik sesuatu yg different. Murah atau mahal tak kisah janji merah...yer tak?? murah, different and merah...apa yer??

Red Mummy said...

janji merah!

actually aku x dpt lg pun mende2 atas tuh..masih lagi kat houston.

but what the heck, janji laki mak bagi kan kan kan...

dia bwk blk nnt aku nak melaram la...

pandai x laki mak pilih?

NAZILA said...

Suami akak ada taste lah. Cantekk brg2 tue...Victoria Secret punye items pun kaler merah gak ke?

Mrs. Sheikh said...

citarasa pasangan ini sungguh2 bagusss ni...

inmaroon said...

those flies are jealous watching ur happy life. silau mataku melihat kemerahan barang2 itu... ;-P

Red Mummy said...

nazila - byk kaler merah for VS, he showed me few collections, and aku pick pick pick heheheheheh

husna - i ve train him this time, kalo idak dia bwk balik yang akak kurang bekenan, so this time around, dia give few lists, akak pick.

maroon - i like maroon colour too!!!

Beruang Madu said...

lawa diknon - suruh dia tapau sekali beruang grizzle kat sana tu... carik jugak yg kaler merah

Ceera said...

dah senyap ker, baguslahhh.. insap da kot no... =P