Friday, December 07, 2007

Hari Lalat Sedunia...


I found this in one of my previous entry, sent by one of my active readers.

to anon..... tiket ko ke neraka nanti aku courierkan ekk... hahahahaha


but i also like this one, my kakak's comment in Ziana's blog...


tp kalo kita wat sakitkan hati org....bila peluang kita nk minta maaf??????
esok? ada ke esok utk kita?

terhutang sampai akhirat tau..issshhh.....jari tu saksi nanti tu...issshhhh...





Dear anon @ lalats,




arini aku baik ati. Hari ni aku announce Hari Lalat Sedunia!!! arini aku bagi can korang nak maki hamun nak vavavakan aku diva merah yang korang antikan sangat, semua comments korang nanti aku publish. arini je tau...ari lain ikut mood aku ek.







anw kan, bila korang nak buat blog antireddiva.blogspot.com or ihateredmummy.blogspot.com or reddivaperasan.blogspot.com - x de org register lagi la. Hiks.





Halahai....sian la korang ni. So have a pleasant Hari Lalat Sedunia!!!









18 comments:

Jie said...

samat ari jumaat kak...issshh.......aku tak moh sia² hari aku yg super duper ni , tk moh aku calarkan hati aku yg suci bersih sesuci embun pagi jumaat ni...kak...aku insap kak...kahkahkahkah....

erk..aku tau arr dah 2 hari ujan..cijukkk....ko saje nk hangatkan kan...nak jadi heater la pula ko pagi jumaat ni kan..kan

sukanyaaaaaaa..kakjie hari ni!!!!!

Jelly said...

hari nie rasanya setiap sejam la jell bukak blog red nie... nak nengok anon2 berani tak melampiaskan apa yang terbuku di dada dan INGAT!!!!! jari jadik saksi nanti naaaaaaaaaaaa....

hahahahhahaha nak tiket tu buh add anon sekalik ekk........ hahahahahahhaaa

Shah said...

"Whatever does not break you only makes you stronger"

Let those lalatz teruskan dgn aktiviti hasad dengki diorang tu. Just continue being you and all they will be able do is make you a stronger person...

Lily.Lulu. said...

boleh blah same lalat !!

MamaAlya said...

Aih... takder lagi pun komen dari si Lalats tuh.. tingin benau nak baca komen si Anon/lalat nih....

mikaounik said...

Selamat Hari Lalat

mari kita tgk lalat pertama yg hendak mengadap..wakakakkahhhh..

semoga mereka² yg membuat kejahatan itu mendapat balasan yg setimpal di atas perbuatan itu

Ziana said...

hehehe..
ziana pon bukak blog kakred tiap menet...

mane lalat nih!
sume x sabo..
hehehehe

MyHeart said...

ade berani ke lalat² tu????

Nadh said...

Have a smack-full day Lalats.

*clears throat*

Haaaakkkk ptui.

miss aussie said...

kak red,

agaknya lalatz tu sume takut nak tawaf satu padang masyhar kat akhirat nanti, tu la takde komen yang keji lagi setakat ni. peliknya, bila dah disuruh, tak nak pulak dia mencarut mengarut kat sini.

bak kata jelly la, hari ni setiap jam nak view blog kak red, menanti komen si lalatz. hehe.

apepun kak red, sila bertabah~

cHiQuE CoMeL said...

kak red yang dihormati,
"kubur memasing wokeh... oleh itu berbuat baiklah sesama kita. nnt kat dlm kubur takde sapa nak tolong oit!!!"
p/s: msg nih bukan utk kak red lor (sbb kita dah mmg baik kan kak red kan???) tapi nih spesel ditujukan untuk lalats aka langaus ituh!

abgfesyen said...

Red mummy tak payah layan sangat langau2 semua ni. (lalatz sopan sangat!). Lagi kita entertain lagi diorang suka, just ignore jer. Yang langau2 ni pulak, why not you go elsewhere and do something yang ada pekdah. Don't you know you're messing with the red DIVA. Red mummy, I'll be flying home soon, I'll buy you something and of course it will be red. lagilah menyala kan langau tuh. he he he.

sayuri said...

lalats are all very the irritating....mcm tkder bende lain ker dorang nie nak buat eh!! naper slalu nah berdengki tk abis2...f**k off bitch...oppsss...sorry kakred...gue geram....haha

Beruang Madu said...

Eh... diaorang masih kacau lagi ker...kan dah professionally di block kan dari hidup u diknon...perlu ker u nak layan mereka sampai red diva harus isytiharkan hari ni hari lalat sedunia??

viruspadu said...

cayalah kakred...
hidup diva!

sgt teruja baca semua komen,
tp xde la pulak lalatnya

hehehe

muin said...

Tetiba 'semangat merah' Kak red meresap kt aku....Selamat Hari lalat sedunia..kui..kui.. mati laa lalat2..heheh

Red Mummy said...

i think i know one of the lalats already..

how and who, dont ask. i m monitoring her quietly now.

anw, sampai midnite takde satu pun lalat anto komen.

mbe coz arini depa cuti, ari lalat sedunia gitu kan..

Ceera said...

hahahaha, tak boleh blah komen dorang tu, sangat menusuk...

mana lalat, manaaaaaaaa????