Wednesday, December 05, 2007

Long day...

told u it s a very bz wednesday to me. Lepas clinic, aku angkut balik budak2 pi gegirl's new k/ten. pasainya dia kan x tgk lagi tpt ni.



as expected, she likes the new place. Teachers pun ada good PR, ni kalo nak compare ngan tuition centre abang yang very the muka menyampah pun ye, x tau la kalo pasal new girl on the block kan....


the school is very near by to my mom's house. kalau jalan kaki pun boleh but penat ler, semput la kao jalan ngah panas2 mentari.

they have a dedicated van for the kids. one way, i mean anto balik umah Mom for RM35 p/m. Not sure nak amik ke x nak, will hv to settle abang's sek agama first, then i know what to plan for both of them.



We went back home, after 3 hours kulu kilir, had lunch and resting. What i did today, is not becos i have to do, or been asked and told to do.



This is my responsible. I take my responsible n go for it.





6 comments:

Beruang Madu said...

Diknon, rasa tertekan tak wat semua nih?? atau rasa bahagia??

Red Mummy said...

rasa macam minum teh tarik je bang...


tanya kan main best kan?

bahu ni yg memikul tau...

jg ko!

Jelly said...

demi anak2 tak pe kan Red..... Mmg susah semua nak buat sendirik ekkk... tapi nak buat mcm mana kan bkn sirman tanak buat.... dia lagik kot excited tapi nak buek mcm mano....

it's me shy said...

Bro Bear,

Kak Red Superwoman....

Beruang Madu said...

tau superwoman!..tapi superwoman pun merungut tau kalau beban sangat.. tu yang abang tanya tu...tapi memang betullah berat mata memandang berat bahu memikul...

ko kira boleh sumpah anak ko jadi batu kalau dia derhaka besar nanti dik non oiii!!!

Red Mummy said...

blurppp...

terpelana aku!!