Thursday, December 06, 2007

My son..

he is ready to go to schools. Sekolah agama in the morning, Nam Kheung in the afternoon.

the kelakar part is i need to change his samping, it was supposed to be red colour and camne aku leh amik kaler ijau!!


dugaan betul la...

All the best to you.


Actually, all the best to your mother, gonna be hectic bz mom to catch up yr schedule.

17 comments:

AM NOT LALATS said...

good luck to abang..and good job to mommy

nways, kak red, nape makin lame gamba makin kecik?

penat teman nak teropong..

Red Mummy said...

sbb nak bg korang senang bukak blog ni....

gambo kekecik pun senang nak view from handphone..

x gitu.

Ziana said...

kak...
sy beli my niece nye kain sek agama kaler ijo...

errr...
ijo ke merah?
sy tanya mama nye..kata ijo..
tp sume org kata dah merah..
ape beza ek kak?
hahaha..
resit sy dh buang!
aiyokkk!

kim bassinger said...

nyah, cepat tul masa ...dah nak msk darjah satu dah si abang ko nih ek.. dulu tengok gambo bulat debab jek mase baby..now dah kurus tinggi gitu.

Red Mummy said...

ziana depa kata ijau for tadika, for year 1 and above kaler merah maaa

asal buang resit...akak bayo parking singgit pun simpan resit tau

kim - dia kurus tinggi ikut mak nye...awahahhahaha...gelak guling la tinggi ikut aku! asal ko x tido2 lg ni ha, bila anak ko nak bertambah ni?

aRa said...

Fuh..msti mencabar kan Kak Red..I just can't imagine klo i nnt mcmna..Hurm..jauh lagi 2..tapi rasanya in 10 years lagi mencabar..

.:MooN LitE:. said...

seronok la abang nak masuk skolah dah..
semangat nampak...
gud luck akak utk catch up ur son scedule!! :D

Being Normal said...

Thanks for reminding me, sebab I pun tak beli apa lagik for the cuties punyer schooling things, this year, all three dah start skolah, mesti more kelam klabuts than previous years!

Life'sLikeThat said...

All the best to Kak Red, huih.. tak sabar nak tunggu citer hari pertama Abang gi sekolah, bila baca citer Kak Red ni, I pun dah terpikir-pikir cemana agaknya masa anak I nak sekolah nanti, padahal dia baru umur 2++

Lily.Lulu. said...

nak gi sekolah jugak !!
tak mo kejeee ...

sherrina said...

oh, bukan ke hijau means sekolah agama di selangor and merah ialah sekolah agama di wilayah persekutuan? Hmm....dulu semuanya sama warna hijau tapi WP paranoid tgk warna hijau (sbb politik kut hihihi) ditukarnya ke merah. Mujur KL takde lembu bersepah-sepah....hehehe

epelijau said...

salam kak red...lama tak komen2...ijau my peberet kak red...lama kak red tak jenjalan my blog..huhuhu..

shalie said...

good luck abang! salute la u...mummy da very da responsible mom.

Mrs. Sheikh said...

selamat kembali ke sekolah...

Beruang Madu said...

ini gamba kat umah kan?? pakai kamera ker pakai hp?? ada circle yg ganggu kaler tu lah...ko perasan tak dik non?? selalu ker gangguan kat lens tu?? pada dua dua gamba tu ada circle tukar kaler samping, dinding, langsir..dsb

Red Mummy said...

big brother bear yang tengah berhalinusasi...

ko jgn banggg

A Z R A said...

kak redddddddddddd...kelakar laaa lu nihhh...camner leh tertukar kaler?????..muarrgahahahahaah......