Saturday, December 01, 2007

The Late Dinner...

Lepas got my dvd collections at Taman Tenaga, we headed back to Hajris. But Mr Reporter feels like to eat at the Sri Melati. well sebab aku penah sumpah restaurant ni, terpaksa la tarik balik coz Mr Reporter mengidam gak...

udang galah dia siap ngan kepala tanduk x cabut lagi tuh..


he looks so different wt his new hair style. well enaf bout our photo, let s enjoy the late dinner.


sotong steam


tomyam putih seafood



kailan ikan masin (sirman, yr fav!)

banana split


Total is RM53. 00.


We kawtim share2 half2 bayar. This is good, x de lah aku je yang asik kena pau....


My advice to all of you, if u go out wt yr frens, dont expect your frens to pay for u, tong2 or share2 is better, kalo sekali 2 orang x kisah tp kalo dah berkali2, orang akan kata ko ni amik kesempatan. So kalo ko x nak bayar ko punya, berniat nak kenakan orang tu, susah la org tu nak jumpa ko lagi....





Through my experience, aku selalu kena pau kaw kaw from people and my husband is not happy wt the situation. (aku kena sound ngan sirman 2 mlm lepas coz bila orang buat tak tau nak bayar, i had to do the payment, he asked me to stop paying for people).....ater camne.





7 comments:

ashterix said...

dapat gaji in USD pun bankrup kalo kena pau jek!
sendiri mau ingat la...

Nadh said...

Betol tu kak red!

Betol tu Sirman!

Nadh sangat-sangat lah setuju.

=)

Nadh said...

Oh btw, nice hairdo Mr reporter!

Kan terserlah sikit ke-cuteness-an muka tu. Hehehe. =)

mikaounik said...

tp kan kak,kalo org tu buat dek jerkk kita gak yg kena bayo..ingat pastu nak bayo blk tp harammmm...

so buat dono jelah..tp mkn dlm laaa

Ziana said...

sy mmg x bekenan laa kak kalau kite jek yg kene bayo..
give n take laa kan?
half2 ke..

this time i..nxttime u...
ok laa kan?
nih tak...asyik kite ajek..
mampuih laa..
:)

tokey balak pon bankrup..
hehehehe..

Arin said...

kak red..betul tuh..kalau asik kita yang bayau..kopak rabak poket..tong2 bayau ngn kengkawan nih best pe..teringat zaman waktu sekolah2 tade duit poket sgt, pastuh share2 bayau ngn kengkawan...

Lily.Lulu. said...

ada orang kata sotong steam tuh = storm city

agagagaga ...

cedapnye mamam