Wednesday, December 05, 2007

Last stop...



We are trying to find a place for dinner. Late dinner. On the way to KFC, Mr Reporter pulak nak shop2 his shoes here.


Abang is patiently waiting at the fitting room, reading his toys new collection dengan ajat aku leh belikan kemudian ari. No abang, no more toys for this year.






His new shoes, last pair, 70% discount! original price is RM200. dia cakap kalo pakai ngan suor pendek, meletup mak, nyah!!!




Semua lam paperbags, plastick tu barang2 Abang and 2 sets jer barang gegirl. None for the mother...



coz the mother get something better which i will blog bout it soon....





Btw, that salesman layan Mr Reporter very the tip top, sampai aku sound depan2 dema 'apek ni sesuatuh sangat la ni kan punya main baik ngan ko mesti nak kenalan le tu kan?'.... kelas!!







tara...!! done with the dinner, we left Midvalley bila semua kedai dah nak tutup. Fairuz balik berdating, Abang and I went back straight to VA, was thinking to pick up Gegirl, tapi dia dah ketiduran menunggu mak and abang yang shopping sakan tinggalkan dia.



Sian gegirl!




4 comments:

mikaounik said...

wowooo..kasut itam tu mengancam...
mmg cung,,

Lily.Lulu. said...

adeh .. lapooooooooo !!
nak kfc jugak !!

Ziana said...

erkk..
bday gurl x di ajak ke?

huhuhuh
lapo seh!

Red Mummy said...

mika = sesuai utk dia, kaki keding. kalo akak pakai pengsan!!

ly - turun bawah ajak abang laa...

ziana - nxt time ek ek ek?