Thursday, December 06, 2007

Soft toys...


aku selongkar bakul toys budak2, i found these. Gegirl nya toys masa dia less than 1 year dulu. aku ingat saja aku simpan coz nak bagi Baby Khyre, Nana's son. Soft toy, suitable for baby.


takde maknanya korang nak **lariiiiiiiii lelaju** suh aku beranak lagi lah, ngandung lagi bagai....dah khatam la.







9 comments:

Ziana said...

hahahaha...
br igt nak *larrrriiii* lagik..

dah khatam ke kak??
alaaa 1 jek lg??
hahaha..

nak gak tgk akak aku yg very d'divass nih memboyot!

sureee meletopsss!!
kan kan kan?
:)

Mrs. Sheikh said...

aku pun teringin la nak tgk ada baby lagi

azis said...

elok2 lg gegirl punya toys...comei2 lak tu

Jie said...

kak, bagi kau satu kak..

aku pun rasa mcm nak dipeluk² je kak lately ni...aku sengal² la kak....

Red Mummy said...

manyak la kowwang nak tgk aku ngandung bagai

nnt la aku carik gambo la letak kat sini ye

azis - pandai jg pandai simpan, boleh recycle balik

meh kak jie aku peluk ko. aku pun dah lama x kena peluk ni.

pu3nemo said...

tomeynyer toys tu.. bg la sy la mummy.. =p

p/s: ha'a kak ziana,sure meletop bila diva ni boyot.. *lariikkkk*

Jelly said...

aik cepatnya khatam red.... muda-muda dah nak khatam jgn nanti nyesal la pulokkkk........

2009 bole kot lagik sorang tak pun produce kembar trus... hahahahhaaa

mikaounik said...

kak..
nak jugak tgk akak memboyot..nak lerrr...


p/s kalo mama jie peluk mmg sedap tau...terasa nyaman laaa...

Beruang Madu said...

errr...anak patung beruang takder ker yg nak rejek... kalau ada sms me ok!!!