Sunday, December 02, 2007

Mother's duty...

Both of us are temporary single lonely lady...







Okidokisan's has a son wt the same age of Abang. So last minute plan, we met at JJ Maluri, to window shop for the school uniforms.






I dont plan to buy it today, i m buying anytime nxt week or next 2 weeks. I m just getting the prices, and of cos the sizes coz aku x kuasa nak bawak abang for the next round of shopping.




Mahal jugak ye....and the quality is not up to my standard yet. I m gonna survey at Isetan or Parkson later.



I hope for the uniforms, bags, shoes, whatever blablabla things for abang and gegirl could be ready before the xsmas eve.

4 comments:

mazudi said...

Hmm.. dah start survey uniform sekolah ke? Aku pun ada jugak tu yang sekolah tahun depan tu.

-mazudi.com-

mad redo1 said...

uishh... bagush sungguh mak bebudak tuh gi shopping untuk bebudak... mad redo1 kena gi shopping gak untuk AKS #2 tuh... sambil kena tambah gak untuk AKS #1... yahooo... shopping lagik...

Jelly said...

Red as i told u earlier.. the best brand for school uniform kalau kat JB la kan CANGGIH.... material ok la serap peloh...

okidokisan said...

kak,
saya dah jumpa dah brand canggih tuh..kualiti kain better than alpha yang kita tgk kat jj. price ader lah dlm 2,3 hengget lbh sket..

better akak survey dulu brand lain..saya pun tak sure lagi which to buy..kena tgk ongkos nya dulu gek..

hehe..