Saturday, February 02, 2008

Pavillion...

sementara tunggu sirman and gegirl do the payment for the new sandal, aku split wt them and lari ke Fossil Boutique. thank you all for the recommendation, i finally got myself to this place. bz tahap cipan sampai x de masa sgt nak dtg sini.

but too bad, the choices of strap, x de merah, ada tu steel wt wood. i dont like it. it looks like i really hv to wear the leather strap lah gamaknya. ....what to do. so frens, if u wanna get me a watch, do get me yang stainless steel..i dont like leather la sayang.

JCO!!! 2,3 kali orang belikan orang adiahkan donut ni so kali ni aku sendiri pi beli beratur. Sirman and gegirl dok pusing2 pavillion lagi. ukur jalan x jumpa JCO la tu...kahkahkah..

aku x beli banyak pun, if aku kat opis mau aku belikan utk kawan2, if aku jumpa bloggers mmg aku adiahkan. so i just bought for my family and my close jiran. ita itu n hatta dolmat, ko malas nak turun bawah kan so i dont get for u alalallalalla sorry mak lupa. aku balas budi jiran aku daaa, abang yazeed and shah, of cos 1 box is for them. Masa aku post entry ni, Yazeed dok temankan Shah kat spital, he s not feeling good, having fever for the past few days, hope all is well to Shah. kesian dia, kulu kilir....

damn it! i shud get for kak mas va, alah kak...dah sampai umah makan baru teringat kak oii..sorry ye lain ari saya belikan utk akak anak beranak.


sirman got me the Gloria's hot choc and latte for him. dah lambat sesangat, ada less than 20min for abang finishes his tuition. x nak lah lelambat amik, cikgu tuition nya nak anto anak sekolah thari.

1 stgh jam lari ke sana sini. actually ada lagi cerita pahit manis lam ni, up and down kitorg kulu kilir dibuatnya, but no need to tell the whole story lar kan. at the end, the husband dapat his new sandal and the mother dapat JCO jer..jer????





3 comments:

ita.itu said...

kak red x kisah la kak..dah terkeja2 sana sini ko tu...sian lak..opis sy dkt ngan pavillion..lg pun ngah diet lor..

mrs.sheikh said...

waa...dah merasa beratur beli donut ekk...

best kan kak red pavilion tu ....

Ziana said...

kak ita n kak red
korg nih kene wat gathering kat swimmingpool laaaa......
:P