Thursday, February 07, 2008

Guess - Grey silver shoes



carik kasut la babe, takkan carik bag lagi plak

bulan ni aku dah beli kasut ke...x de kot.

i like this shoes, aku kan bertaun carik kaler kelabu, bila dah berkenan x de size lah bla bla yadadingdong...

tak tau la apa motif snap gambo camni...lenkali amik gambo kasut ngan kaki ye bang, baru le red diva's trademark gitu.

lawa tak? tantekkkkkkkkk tak???



macam ke lahabau...size takde!!! panas ati tollah. nanti aku nak carik kat butik dia yang lain, mana tau ada ong...



lam gambo ni mmg le nampak muat, bila jalan terkapai2 tumit nak tercabut. aku pakai size 5, 51/2 pun bley, left out size 6. menci tau.


9 comments:

Mr J@cK said...

aisey,,,,die wat bli kasit nie cm nk bli ikan palk...
siap belek2 lg,pempuan...biase la

yginsaf said...

merah itteww saga.. nice story mami merah itteww

mrs.sheikh said...

alalaa
laawa lawa...apesal tak amik je?
letak tisu la kak....:P

viruspadu said...

bekenan sy ngan kasut tu tau

kalu saiz kaki sy konfem x abis punya hihihih

kaki sy kan saiz besooo hihihi

Being Normal said...

samelah kita, slalu bielr berkenan jer, takde saiz, jadik kesimpulannyer...takde maknenyer....

Nikli said...

aisey, canteek canteek...
tapi kukukaki tuh apesal xkaler merah....mmm..kalu sblom kuar umah buat camtuh, musti ada size..bawak ong...

Ziana said...

wei kak..
tantekkkk!!

meh sy tgk kat butik jap lagik ek..
sure ado!
:)

i'm online @ starbuck Pavilion neh..PSP maa! huhuhu...

sweethOneY said...

kak red..
tantek ar..
berkenan nah tgk nye..

Rara Dinzly Lee Codith said...

hello redmummy! ;))

wahwah.

guess gitu.

npe x cri the red one?

kat butik Guess yg dekat Pavilion tu ada Guess heels yg very the shiny one. keh8.