Saturday, February 09, 2008

Merajuk...



saya suka merajuk...saya kan little diva



bila saya merajuk, mak saya kata muka saya macam 29 inci, daddy je boleh pujuk saya...




saya tau daddy mesti pujuk saya


tapi mak saya suka kaco saya, menyakat saya..



mom, stop it...mak saya suka buat muka saya lagi merajuk...



and daddy mesti pujuk saya, dukung saya sbb saya his only little princess...



4 comments:

Ziana said...

amboii..
bile majuk elok tegaknye badan..
ngan muncungnye tuh!
cute jek :)

Ceera said...

kira leh buh hanger ar kat muncung gegirl tu, hehehe...

gigit kang...

saya pun suka nyakat anak buah saya kalau dorang majuk, muahahaha... best ooo..

Red Mummy said...

hehehe korang 2 ni lawak aaa

ziana dia kalo majuk segala expresi badan sume berubah gitu hehehe

ceera akak lak mmg suka nyakat anak2, tp kdg2 sirman pun nyakat gak..x hengatt

A Z R A said...

saya selalu gak buat tactic camnih, selalu daddy saya yang pujuk gakkk...muarrgahahahahahahaahah!