Tuesday, February 05, 2008

White to Red...


Ignore my messy pony-tail, i just got so tired, travel from menara-tower-menara...sanggul cucuk lagi senang.

ladies and boys - meet my 2 new bags!

red one is for my laptop that i hv to carry whenever i m in menara's office. well someone in my tower's office dah tak yah suruh, i was about to leave bila dia snappy these 2 photos. tq girl...u can smell my steps already.



the red bag is from Victoria's Secret, the husband bought from Texas, banyak tol barang2 VS yang dia beli when he was there months ago.

The whitey is from Mango, just bought it yesterday, a gift from her to her sebab hemm...coz berjaya pakai pants to office. hahahahahaa....gila dah aku, nak beli bag pun carik motif to motivate.

16 comments:

one love said...

patutlah posing tunjuk beg tadi! hik hik hik!
along ckp, jgn lupa beli beg yang dia jual. hahahahahahhahaha

Si+i n0oRaLiN@ aHm4D said...

kak red nampak muda remaja pakai pants...

budleee said...

hurmm bukan nampak lawa ker pakai pants and praktikal..

ye la, dgr citer naik turun naik turun menara...

bukan seluar lagi senang ker :D

especiall good tailor fit pants.

Cafe owner said...

Hello. Saya baru je join the blogging circle ni.
Do check my blog yea.
I'm hoping to get feedbacks from people as much as I can.

Thanks.

mak farhah said...

hi k red, salam singgah.
manis n ayu aja k red sama itu pantss

Anonymous said...

wah lawa la beg merah tu..kuat ke nak tampung laptop tu kak red?..mesti kak red pakai laptop apple yg canggih lagi ringan tu

LILY SAFIYYA said...

just posted my comments witout my identity...sori kak red..jgn marah smpai jadi red yee

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

Amboi beg Gong Xi Fa Chai ke? hehehe (",)

azisazahar said...

cantiknya beg putih tu...ala kasut lak tk nampak camner rupa... ;)

mikaounik said...

akak sanggul kerr..akak ikat tocang kudang kerr..akak maintain ayu gitu...yg penting xkaco org kak..tp org jerkk kot kaco akak..


cuti ni g holiday ke mana

Mieza said...

bergaya sgh bila dh pki long pant tu..lawalah beg pth kak red tu...go kak red..go!!!

Heartless Devilish said...

lawa la bags!
dan kak red pakai pants pun sgt cantek....
lama tol tak mengomen..
pc prob la lately...uhuks..

amybarakbah said...

yeay i noticed the white hbag yesterday hiks..

dok rasa dah mesti mummyred beli punyer.. so cute :D

btw today i bawak my red cartier hbag..

dah rasa cam diva laks hiks

Ms_MER said...

boh laptop lam beg VS..uishh makan ati looo

BunnyBabe said...

nice to see akak pki pants....cool babe

Red Mummy said...

i dont look good in pants lah... ntah x selesa lagi

my VS's laptop bag...merah kan..haruslah mak sukerrrrrrrr

korang x nak ke datang rumah i yang merah ni, kita kan ry cina..