Tuesday, February 05, 2008

Playground...

memula kan kita main ngan abang kita, kita naik see-saw.... best tau.



lepas tu kan, kita main boyan tapi kita x nak naik, kita nak Mamat kita naik kita tolak dia laju2...yey...best best!



FYI, my photos usage in the blogspot dah habis, nak mintak advance dari blogspot pun dah x bley, so i m using picasa for uploading all photos. semua ngamik masa nak buat, n that s y i dont do the watermark for all photos. So jadi, agak2 nak ngamik cilok curik silakan, kak red x marah tp link me, credit redmummy ye. Shoot gambo mmg le senang tp nak hasilkannya kat blog ni hah, hazab.

google search shows that this blog is currently hot for ning baizura's wedding. i combined all entries and photos of the wedding n it s on the right top bar of this blog.

ya udah, aku nak pi snap gambo kasut plak..kang korang gak yg nak layan.

7 comments:

budleee said...

hurm best nyer main kan playground... tapi dah besar gajah ni.. tak muat lagi...

:(

mummysyafie said...

kak red...post lah gambo kasut banyak²

bestnyer..bestnyer..kiter sukerrr...

yaya said...

redmummy, 1st time bace blog nie.

nak tanye, itew photo usage kat blogspot ada limit ke? mana nak cek?

n i link u punya blog kat my blog keh.

Red Mummy said...

budlee...tengok dari jauh je lah ye..

mum syafie - nnt kita snap bebanyok ye...nak berjalan ngamik gambo tu yg malas byk.

yaya - ada usage utk gambo lam blogspot..tp i nye dah mmg overrrrrrrrrrrrrr byk. nak tgk kat mana ek..cuba tengok bhgian post gambo2 tu, ada tulih situ. specially ms u nak upload gambo ha kuor le size yg bape tinggal.

i put all links only on the weekend, so will do soon yeah. thx.

su said...

ayat2 akak sume klakar sgt!lelebih lagik biler sebut "tantekkkkk"!hahaha!

best kan dpt tgk ning tawen!dan kak red ttp menawan dgn red kebaya akak wpon dah tetas ek!ehehehe...ttp tantekkkk!

yaya said...

yup mmg ade lah

maybe sebab i baru start blogging kot,

You are currently using 91MB (8%) of your 1024MB

merisaukan jek td.

thanks yew, n have a nice day kak red

MNN said...

macho je mamat tuuh.. cayalah!! :)