Friday, February 08, 2008

Sengal Moment...


Warning! banyak aksi menggedik dalam this entry, sila nyah kalo x tahan nak muntah....















sirman ni cam takde perasaan je ngamik gambo ye dok? over jer gitu awek red in green itu.




this last photo ala2 skima gitu kan, baru le ada gaya cam makpak 2 anak kan kan kan?


ya hampun, sirman boring je layan wifenya yang comel itu ngamik gambo...


6 comments:

flinty.farah said...

amboi sakan beromentika kat alamanda ek kak red. huhuhu..
ok lah tu, beromentika lepas kawin, kalau ada pegawai pencegah maksiat pun, terus je tayang kad nikah. wahh syok. ni tak sabo nak kawin ni, bleh beromentika gak. hahaha

Red Mummy said...

farah - kawin ko jgn x kawin, dah halal nak tunggang terbalik peluk sakan buat la kan..ni kalo lom kawin dok pose2 gitu gini haruslah x molek kan kan kan? ada tu siap ckp tido hotel sama, tido dok sama kat umah ngan bf huihai..bangga diri betul buat menda2 gitu

jawi datang ke jais datang ke, jgnkan kad nikah, kad beranakkan anak2 pun aku leh kasi, tu anak2 aku pun aku leh tunjuk evidence sume bagai tu kan..

bayangkan kalo jawi jais datang masa korang ngah cengkerama, baper ribu org baca blog aku nnt akan tau cite ko kena tangkap basah..eh bukan ko farah...hehehehe ni contohnya...

Witty Angel said...

kak red...nak request ni..hehe..boleh x u cite sal u n sirman..i mean how do u knw he is 'the one' for u?heheh..=)
tq kak red

Miss Nazla said...

sakan btol pose amik gamba ni. through out sume gamba suke btol gamba no 4 dr atas tu. menten ayu gitu. hahaha contra nye sirman wat tatau hahaha

mrs.sheikh said...

kak red..sah2 la muka abang tu muka ko muka sirman tu muka gegirl
kalo JAIS nak tangkap gak
sah2 la bloggers seme ni akan backing ko kak...

viruspadu said...

hehehe, kelako ajer tgk aksi muka akak tu, bukan senang nak tgk akak buat muka gini hiks