Monday, February 04, 2008

Red chinese guy....

Kelam kabut aku carik channel 8 (yes i dont really watch tv, i watch dvd), tried bukak from astro naya wa tak tau channel bape 104, 108? cant find it kahkahkah (i should ask abang but he s out wt his dad). so lari balik msk bilik bukak from the samsung.



this lady knows that i m so looking for people that envy to red colour, and she berried me to quickly turn on the tv. dapat la tengok the last 2,3 min of the show.



....actually x kira warna apa, semua kaler dan semua orang ada cara hidupnya tersendiri, respect each other's life, respect people's life, respect people's name, respect people's privacy and respect people's blog.




that s all i m asking. politely.


8 comments:

ita.itu said...

ye betul kena respect kan..saya hantu kaler brown..hehe

mikaounik said...

rilex
respek
respon....


respek laa utk segalanya nyerr..
saya hantu kong..kong...hahahaa

Being Normal said...

kan dah belajo dari skolah lagik, hormat menghormati amalan mulia..

the moment i was channel surfing and came across that show, trus tringat kat k red...

Yatie said...

menghormati untuk dihormati..

* smpat lagi ambik gmbar tu..

A Z R A said...

respect - is one thing that is lacking nowadays!

mad redo1 said...

kalu dia ambik gambo mad redo1 dengan mortimer pun chantekk jugak... kan? tapi itulah, jauh sangat...

awieworld said...

yes setuju banget tu kak red...

its all about respects

Mieza said...

mieza bila tgk TV8 cite ttg org merah ni terus ingat kak red...heheh