Thursday, February 07, 2008

Starbucks...

im currently blogging from the starbucks..somewhere out there. mana leh habak specific tpt kang ramai la plak yg ambush ..

just wanna get out from the house since we dont go out for cuti2 msia. but tomorrow we do hv some plans though.

aku miss lagi la tengok Sirman lam ning's show itu, ulangan i heard ada kol 4pg karang and 1pm kan..so i will watch out later.

now..nak surfing. kids dok main chess provided by the sbucks, tp white castle x de, apa dah. sib baik bukan red diva yang main.

2 laptops 2 kids..wt parents, it s our red family.



2 comments:

~eiyra~ said...

Ohh jadi betullah yg saya nampak tadi Sirman.. hehe.. cari kak red tak nampak pulak.. :)

Red Mummy said...

eiyra

akak x tengok2 lagi, nnt akak tengok yer...ramai dah msg kata nampak dia.

akak x de ngan dia coz aku kan duduk jer mls nak ngangkat bontot, bila dah nak blah br geti nak bgn jumpa geng2 media..