Saturday, February 02, 2008

Abang's haircut...


i want to tell you more bout our dinner last nite wt MNN, but aku sgt malas nak mengedit gambo mukanya yang sangat tidak boleh ditonjolkan...biasa la org hensem kan. so i ve to wait for my husband to help me godeking it. sangat malas kan saya nak godek sendiri.

Beruang Madu came drop by to our house just now, ngan muka aku yg x mandi hik hik .....enjoy le ye bang. bangun je dah tengahari, projek pagi sume kena tunda ke petang. nothing special lah today, we want to get abang finishes his hwork, abihkan sume so dia leh lepak main and rilek. later trow nak buat spelling segala bagai. ada test on monday.


So sirman dah ada, dia lah bawak abang potong rambut. not at my usual place, at his fav mamak. Yes, i m going for Ning Baizura's wedding tonite. I got the brooch, at 1am, kat Downtown Cheras. itu ajer masa yang aku ada utk carik brooch.


I will try to snap lots of photos, so stay tune.



3 comments:

budleee said...

hurm last2 kat downtown gak dpt jumpe brooch tu :D

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

Wedding Ning's...ermmm... celah2 la kat cameraman...untung2 bole masuk Melodi besok...hv fun (",)

Beruang Madu said...

kami kat situ semalam masa ko dinner ngan... MNN??? (bukan CNN kan) tapi tak larat sgt terus balik... sedap JCO tu macam biasa.. thanks yer.. sambung tido balik lah... errrr.. kenduri tu takder live show ker???