Saturday, February 09, 2008

Memory in Zoo Negara...









































8 comments:

gina said...

akak...gi zoo napa tak ckp...boleh saya blanja...rumah saya betul2 blkg zoo tu...

Red Mummy said...

yes gina, akak pun x online ym dr berry td, kalo idak leh gak meydey2 kita kan..

julia said...

ahahahak ! =D
gamba testis tu kak.. huhu ♫°♪

ju ari tu geram jek pegi zoo.. semua binatang cam malas je. nak amik gamba pun susah. =P

Being Normal said...

K red ooiii, we all baru nak gi zoo esok, but zoo by night, tak yah jalan, naik tren je and they all ckp the animals active night time...

Miss Nazla said...

aaa lama nye tak p zoo. nak naik ketapi dlm zoo. bes bes

Ziana said...

rasenye belas thn gak x pi zoo nih..lama gilerrr...

or last mase zaman rombongan kinddi?

aiyakk..
pe laa kaba gajah2..rimau2..sume lah..sehat ek kak?
:P

nazla...jom pi zoo..
teringin lak..
huhuhu

viruspadu said...

nampak eh mcm omak eh yg terlebih teruja gi zoo ni hikhikhik

Ceera said...

gambar besar2, mak soka... puas gile dapat tengok muka sorang2...