Monday, February 04, 2008

Chiengmai and Bangkok...

my adik yang cantik itu just came back from his holiday trip to Bangkok and Chiengmai, petang hari Ning's wedding. sangat jahat itu adik bila tiba2 ada terjojol depan aku yang ngah bergossip wt the other bloggers during Ning's Wedding.


i miss him, the kids miss him so much..specially kak bedah kak kiah rakan mengumpat Fairuz the reporter, cik gegirl. He brought us some souveniors from Chiengmai and Bangkok for each one of us except sirman dapat tengok jer. Hey this are the souveniors, i never asked for it and aku x kirim hapa2 pun.... X yah lah balas budi yang Sirman bagi ko macam2 from Texas tu, anw sayang thank you so much from yr red sister and family.


actually, aku x berapa suka kirim2 souveniors ke mintak2 hadiah kat orang yang pi berholiday, coz depa pun kadang2 berbudget nak pi sana sini, i always believe in, kirimlah duit kalo nakkan apa2 dari orang yang travel itu. otherwise, keep yr mouth shut.



unless people give u as a present, accept wt thanks and kenanglah budi yang memberi.



12 comments:

mikaounik said...

wooooww..merah mak

mummysyafie said...

kak red..saya pernah terjumpa adik kak red yang comeii tu time tournament bowling di endah parede, sri petaling. dia mmg cute in person...and mesra alam gitu..

viruspadu said...

amboi merah2 belaka yer, kelas kan

sy pun x suka kirim mcm2 kalu orang nak kuar memana, sy kirim salam saje hiks... yelah sian oooo orang itu nak mencari, lagi kesian, asik mencari barang yg orang kirim, barang sendiri x terbeli huhuhuh...

faizabelle79 said...

betui..betui...saya sangat lah setujunya...

luvillaa said...

kak red..
tgok tak tv8 smlm ptg, rancangan cina, ingat kak red yg obses warna merah rupenya ada lagi hebat..heheh
sorang chinese guy dari johor, semua benda dlm hidup dia warna merah.. takde warna lain dlm hidup dia... dari sepentot , tali pinggang, berus gigi, pinggan,cawan,stoking, motor, kipas angin dan segala bagai...
laki cina tu kata dia mimpi, bidadari ni pesan utk idup dia berubah dia kena pakai warna merah..since tu dia punye life berubah (makin ong)heheh..

k la anyway..warna merah mmg beshhh :)

Nadh said...

Unlike some people ...

Kan Kak Red? Kan Encik Sirman?

Heh. :)

Red Mummy said...

aku baru nak blogkan pasal cinapek tu...

nasazfrog... said...

wah mearak sokmo... kak red cute sgt..

A Z R A said...

kak reddddddddd....i like your kebayaaaaaaaaaaaa....very the classic!!!!!!!!

tukangtaip said...

Mmmmm chanteknya dia! Reporter ni bagus, lepas buat interview Berita Harian dulu dia pergi sembahyang zuhur kat masjid Telekom.

Redmummy thanks tolong inform pasal number tu.. hutang 50 sen halal yer hehe. Pokai maaaa

flinty.farah said...

i loveeee that wristlet! cantek la kakred! jeles~

Mieza said...

amboi dpt souvenier lg...merah gitu..kak red, terima lah org dh bg ya kan...