Saturday, February 09, 2008

My Guess Silver Shoes...


Remember on this shoes? i went to Parkson Pavillion tapi x de size, x kesempatan nak pi butik nya coz dah kejar masa...

Ziana told me that she saw mine, wt size 5 kat Pavillion 2 days ago. aku pun mencanak ler suh ziana belikan gak, i banked in some cash via online, coz dia pun nak pi lagi sekali the next day nya.

YEYE!!!!

and yesterday she bought one for me already, now aku nak pi meet up wt her sambil gosok2 kuali, sambil cite2 itu ini...


dadaa....

Ziana ni x lama lagi ada la kilang guess dia bukak kat umah nya nanti....



3 comments:

Ziana said...

kilang Guess ek kak??
hehehe..

sy xtau nape..
dlm byk2 brands...
Guess tetap dihati!!!
:)

haaaa bile mo amik ini kasot?

ANOM said...

I pun suka tambah my shoes collection but the hubby... manjang bising. kasut banyak, pakainya tidak.

Lucky you sbb Sirman very the sporting. BTW... kasut tu mmg cantik :)

A Z R A said...

sila beli shoe storage kat Ikea untuk boot kereta anda ye!