Saturday, February 09, 2008

My love...





ini boipren i, selalu ilang lam setaun tu ada lah 3,4 kali... pi overseas assignment mar...




saya suka diambil gambar, tapi suami saya x suka...dia mat skima kalo bergambar.




camera pandang dia, dia turn tpt lain...



saya suka kaco dia ngan action mengada getis saya..eh itu yang buat dia sayang ai tau..





saya cuba jadi ala2 pengantin, makan memalu tunggu suami suap cam kat meja pengantin gitu kan...


sekali dia suap mulut dia dahhhh...ternganga pengantin pompuan tunggu..






i love him, wpun dia x suka bergambo...



ala2 jiwang la entry ni, ai malu tau.



sapa yang nak tau camne 'he s the one for me' ... alah x yah tau lah, malu and malas nak citer. boleh?


11 comments:

MNN said...

me! me! me! (sambil angkat tangan) dah dekat2 VD nih.. jom dgr citer2 jiwang karat!! hiks.. :)

mrs.sheikh said...

hahaha..
takde maknanye kak..
ko kene habaq sini gak camne ko
leh berchenta dgn sirman ko tu ...

Ziana said...

sila cite
:)

cepotet said...

alahai, suwitnya. akak ni memang sepadan ngan bro sirman la. sebab saling mengimbangi.

kak, cite la camne leh bercintan cintun dulu. cite la.. cite la..

ak_0143 said...

hehehe...
best nigh...
nak dgr gak...
cmna citernya...
cepat2!

faizabelle79 said...

apa lak nak malunya kak red..critelah kan..kan..heheh..

anyway..awak telah saya tag..hihi..sila ke blog saya..jangan marah...

Red Mummy said...

x nak cite laa

malu ai tau

ai kan wanita yang pemalu

hikss

Ceera said...

alalalala... so sweet, tak suka bergambar pun takpe.. yang penting suka dok snap gambar kakred, itu yang kita mau..

Red Mummy said...

yes ceera..kang amik gambo sendiri kang manjang je x jadi kan baik dia yg snapkan kan kan

A Z R A said...

elehhh Sirman, malu tapi mau nihhh...... ;)

ehemmm... citer laaaaaaaaaaaaa.....

Y u Z z 9071 said...

cite la kak..

kalo story panjang sgt..

buat cite episod2..macam drama la plak...