Sunday, February 03, 2008

Ning Baizura's Wedding and Reception - Part 2




Sirman wt Crew in green and Eddy Purnama in blue



Mukhsin's star...


Jovian...


i think kat our table, sirman and eddy purnama je makan pakai tangan...hiks...




lauk pauk nye banyak betul and sedap2

thanks to Chef Wan sebab bagi lauk diraja to our table too...kelas kan

dahlah makan ngan lauk hidang, dapat plak lauk diraja..



yang bawak nasi pun berjoget2 ok!



Intan sarafina, Aidil Ghafar, Farahwahida...


Chef Wan wt Kem Couture



Emma, redmummy's silent reader from Bangi...


Jamal Jamaluddin wt son



Azwan Ali in red..and ramai lah artis lagi, Oh Maria Tunku Sabri in pink..



Mama Juwie and Pak Aziz






Ning and Omar in Jawa style...


Farhan leads the poco poco dance...


Crew - single and available....

Eddy Purnama..oo datang lambat ye, sib baik ai dah siap reserved yr seat.


joget joget...



Ella looks so botox laaa...




Nora Danish ni datang without the husband, Atam nxt to her...


Us wt Fairuz the Mr Reporter yang cantek ituuu...



wt the dancers...


the door gift...



kak red ko sambung nanti lah yeah uploading the photos...very the banyak mar. Tido lu, sambil2 jenguk abang study for his spelling in english and mandarin siang nanti, i will do the picasamasa.


I have like another 2 or 3 parts of ning's wedding to post - again, may steal but credit wt redmummy's link . Thankie!




9 comments:

(in nothingness) said...

i dunno if u'd remember, but i took those two photos of u and ur husband ;p

and btw, sebelah mukhsin's star is muallaf's star, yana's sister aleysha.

mrs.sheikh said...

very the chantekkk itu kebaya ko kak....

Fird said...

kak red pun meletop mcm artis dah hehehe

mummysyafie said...

best nyer kak red dapat gi...makan kenyang tak? menu sooo menyelerakan..

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

very the meriah...n u nampak lawa sesangat mcm Rossa la (",)

Heartless Devilish said...

meriahnye..
ader duk bersila ke tuh kak red?

Red Mummy said...

in nothingness - u hv a blog too?? hehehee..of cos i do remember u dik, 3 kali ko snapkan our photo. tq tq so muchhhh

ko macam pak polisi la akak tengok kulu kilir mata meliar tp sempat lagi tu tukar baju kan? ingat akak x perasan..

husna - macih la u ols

fird - ai bukan artis lah heheheheh

mum syafie - makan kenyanggggggg sesangat2, bertambah2...

aladdin - rossa le pulak perginyaa
hikss

hearts - ada dok sila tp akak lari dok kat kerusiii

kain ku belah selisih maaa

Beruang Madu said...

Aiyooo dik non - makan hati aku tengok lauk pauk jawa tu... ada sambal goreng, ada urap urapan hadoii... lari banyaklah diet aku kalau aku datang sini

OD said...

Red... kalah pengantin ko nih... isy. Chantek sangat opah nengok ko kat wedding reception tu. Ayu... huhu. Anyway, sempat lagi tu ngutuk Ella. Tapi true ler, dalam gambo pun opah tengok kebotoxannya terserlah, inikan pulak kalau face to face, ye dak. Cayalah Red...