Wednesday, February 06, 2008

Redmummy vs Ella...





apalah yang korang suka sangat kan ngan gambo ni..


hah aku tempek balik, yes this are the photos that makes my blog being so famous in cari forum. ada la yang pi curik gambo ni, mik ko akak letak balik.


for the rest of ning baizura's wedding photos - click this link, melambak lah gambar artis yang korang nak ngk sgtkan tu...




you may take it but do credit my blog pls. thanks.




now please excuse me, i got a gongxifachai date wt Mr Sirman.




4 comments:

mikaounik said...

happy holiday

ari isnin depan saya dtg baca blog akak lagi erkk..bye

cHiQuE CoMeL said...

psssttt... kak red lagik comel dari ella lah :)

aNgRiAni said...

~ kak red lg tantekkk dr ella...bkn nak kt ler...muka ella tu ketara sgt plastiknyer...mcm pki botox jer kan...muaaaah...best dpt nengok gegambo yg cun melecung ni...especially kak red...tq...

Red Mummy said...

ella - ko baca tak ni..ko jgn makan ati ye ella, umur ko dah 40 ye..umur aku dah nak msk 33 tp ada cam 23 kan kan kan?? hehahehehhehe

ella makan ati la uols..