Sunday, February 10, 2008

Kacamata itu..


spek mataku... the back one tu kaler merah frame nya tp dah bengkang bengkok, terduduk ke terhapa lah x hengat tp boleh pakai nampak lagi kalo aku nak layan tv dr hall. yang depan plak aku pakai over the weekend utk bawak keluar, and for my watching dvd from the room.



ini sunglasses anak2, red one is for gegirl, abangnya kaler itam (blue x dak lah bang). just bought it kat pavillion few days ago...sungalesses aku lam keter, sirman nye x dak x jumpa lagik. yang jual kat pavillion makan ribu raban, koser mak nak invest.









1 comment:

Mrs. Sheikh said...

kak red..
spek ku pun merah kak..
hahahaha baru ku perasann...hihihihihi