Tuesday, February 05, 2008

Redmummy is hitting up...




i m not shocked. i used to have this kind of situation before. cuma aku tekejut bila few emails that sent to me yesterday and today, ada yang jejak kasih ada yang x kusangka baca pun dok kat sini.




i love it when i have new frens. u see, kadang2 kita kalau kena aniaya ke kena fitnah ke...sorang buat jahat gitu, 10 ribu orang mari mar....




one day, i will have a Red Day... During the Red Day, you can have a session wt your Kak Red, ater dah korang kata aku celebrity, so bat pe nak memalu nak ngaku kan. (sila muntah di luar blog ini ye). Anw, i already have thousands of loyal readers.


new readers - to get to know me is very simple - my name is kak red @ redmummy, my husband is famous as Sirman (pronounce is SER man), my son's nick name is Abang in Year 1, my daughter the 4 yrs old yg little diva itu is called Gegirl. We are the Red Family.


who am i personally or in this blogging world, ask me at alompakagogo@yahoo.com . otherwise, dig my archive.


Welcome to Red Diva's blog.




12 comments:

mama fatini said...

hai kak red.. salam perkenalan mmg sy slalu je bace kak red punye blog.. sbb besh

lia said...

ater lama lagi ke red day nyer? hehhee teman nak juga datang walau pun shy shy cat

Cik Puan Muda Stress said...

eh tetiba ada introduction la pulak.

hari suai kenal ek hari ni?

hello, saya Cik Puan Muda Stress.

he he. :)

mikaounik said...

uikss..ada kes lalat lagi kerr..

eieieieiii...saya xder apa nak emel akak..tp saya suka meninggalkan komen jerk..

gongxifahchai..
nak angpou..hehe

Mrs. Sheikh said...

uikss...namaku mrs.sheikh gf tak jadi dr.sheikh..

akak ..jemput i tau..sy nak la juga
menyibukkan diri :)

Scarlett Julia said...

kak red...pesal org ske pitnah2 neh ekk? x de kije ekk...hmm..scarl pun selalu je kena..tak kaco deme pun..dengki tul..

nak gi la red day tuh...ekekeke

aNgRiAni said...

~ kak red...riani lg suker mengomen akak kat kotak ni...nanti kalau ada apa yg secret...riani email...rambut kak red makin pjg erk...

~ nak gi tau red day tu...tp kalau time wat tu riani kat nun...sabah...aduss...sedeynyer..

muin said...

Gegege...kak red, sempena CNY ni, aku asyik duk ingat ko je pasal merata sana-sini merah..hikss,
Ang PAw satu..Xin Nian kuai le

Mieza said...

amboi2 sessi suai kenal ker..anyway saya suka baca blog kak red..

Bila tiba raya cina ni sukalah kak red kat mana2 ada warna MERAH..ang pow ada..hehehe

amybarakbah said...

salam perkenalan :D

i med diva.. hiks coz i alwiz pasan cam diva hahaha

apatak nyer my real name pun cam diva yg baru kawen baru2 nieh

so wut da heck kan kalu kita nak
rasa diva2..

anw i like to know another DIVA

yezzerrrr.. if i turun KL mayb kita leh jumpa2 nooo

cHiQuE CoMeL said...

nama saya C-H-I-Q-U-E... chik. saya setuju sgt kalo kak red buat Red Day tuh. sure meriah ala-ala majlis kahwin ning tuh kan... huh kena carik baju karer melah nih :)

Red Mummy said...

bila ek red day

nnt la aku suh sesapa korang yg rajin organize ye...