Sunday, February 10, 2008

New Fringe...




cantik tak fringe baru dia? aku geram rambut depannya dah panjang bonar, so aku sendiri potong. tp agak senget sketlah tang kanan ater tangan yg kerat bukan expert ma...janji dia perasan like barbie doll...




Gegirl loves red, well aku asuh dia suka merah coz aku gagal influence abang yang more to blue. segala mak nenek accessories baju kasut bola s/glasses all in red..


i got red gang already..!

12 comments:

Ziana said...

wei kak!!!
gegirl sooooooooooo cute laaa bile cenggini!!

but nmpk matured kan??
:)

gerammnyee ngan possing dia tuh!

A Z R A said...

isk, i this gegirl girl is very the cute, pandai posing lakkk tuhhh......wonder she follow saper eh? hahahahahaha......!

Hannan said...

ke mana tumpahnya kuah kalau x ke atas lantai kan kak red oi :)
hehehe.. saya rase la kan, kalau akak ni jadi menteri la, ade die nak tukar bendera mesia jadi bendera china ni :P

ita.itu said...

kiut rmbt dia..

MNN said...

posing cam mak nyer kat playground.. he he.. mana tumpahnya kuah, kalo tak ke nasik.. :)

Mrs. Sheikh said...

ehh gegirl
nanti beso jadilah ahli gimnastik..

pearlEJ said...

wahaaaa geram lak tgk gegirl mcm neh.. comey sgt2... sesuai ptg fringe kat dia..

Ceera said...

berilah dia kebebasan dan peluang utk memilih color dia sendiri, muahahahaha...

amboi gegirl, bukan main posing lupa diri no, =)

nono said...

caya la gegirl! stylo la rambut...! nak rambut macam gegirl jugak. =D

Red Mummy said...

gegirl mmg cute..

like mother maa

hikss

Mieza said...

bergaya sakan...cutenya gegirl gaya cenggini..bole msk magazine ni..:)

Naughty Babe said...

hehehee.. nnt i nak hasut gegirl soka color puteh pulak... lalalaa...

gegirl jugak giler possing okkk

;p