Sunday, February 03, 2008

Ning Baizura's Wedding and Reception - TV3...

Kak Huda, a producer from TV3, been communicating wt me since few months ago. Kak Huda yang wearing tudung has been reading my blog sejak bila ek? errr i donno when, hv to ask her again. hehehehhee. so we always sms, email most of the time. girls gossip sometimes...

few days before ning's wedding, kita dah janji nak jumpa kat sini. Tapi idak le teman nak sangka ko kak huda pi bawak segerombolan cameraman, kak maria tunku sabri and yr assistant producer bagai. i really tot it should be a one to one meeting je kak oiii!




Maria Tunku Sabri is also one of my silent reader. So if you think my fancy to red colour is just a small miny tiny things, you are wrong....it s a big impact to some people... Berapa lama dah Kak Maria baca blog ni, idak la jugak teman tau.

Final pose for the tv3's cameraman. Why am i been approached by TV3, i cant reveal it here.


Kena la tunggu cerita selanjutnya bila tu sabar la babe... em kak huda kak maria, bonus bape bulan ye kat tv3?




14 comments:

budleee said...

tee hee, kena interview dgn TV3??

jeng2 misterinyer..

Mrs. Sheikh said...

waa kak red...

agak2 masuk WHI kot?
ibu berkerjaya..
ibu diva

ita.itu said...

x pun msk jalan2 carik makan x? hehe

Red Mummy said...

wrong wrong wrong

hiksss

Si+i n0oRaLiN@ aHm4D said...

amboi2 kak.. kefemesan akak dah melebarkan sayapnya ke media elektronik lah pulak..
bertambah dasat ar kak red nih..

faizabelle79 said...

wa..lawa red diva kita pakai kebaya nyonya wei..:P

Ziana said...

jd pengacara WHI?

ganti maria...
akak amik alih JJCM?

or jd model kebaya??
black kebaya with batik lepas?
:)

mikaounik said...

Fulamaakkk maria pun duk lepak blog akak lerr..pemess gitu

viruspadu said...

agaknya dorang suh akak promote citer sembilu kasih kat blog akak ni, x pun cite jelatang keh keh keh

tp pape pun tahniah kak, best la kalu dpt keje kat tv3, sy ni dari dulu berangan nak keje kat situ tauuuu...

Red Mummy said...

banyak la spekulasi..

ye teruskan menekaaa

kak huda ngan kak maria tu gelak je lah baca..

rahsia besaq nok!

Ms_MER said...

wah wah kna interview ngan tv3 gikk..pasai passionate akak ngan kaler merah ke

Beruang Madu said...

wah.. dik non...sukanya aku tengok baju ko... kebaya jawa gitu siap ngan batik.. naik semangat Jawa aku nih....

rynz said...

akak interview tuk ning wedding kat nona this sunday yer?

dbab said...

aiyakkk!!..kak red oi...u look stunning in kebaya classic dear! huwahh :) there's many types of 'kebaya' nowadays..but i still do love the 'old ones'..classy kan?!!