Friday, February 08, 2008

The ball, tooth!





wah over tak saya main bola ngan anak pun boleh nak maintain pose2 ayu gitu..

dulik, laki gua yang amikkan gambo kan ling kan...ai tau pose jer..

rasa nak selongkar sling bag aku tu jumpa lak plastik kecik ni, ada gigi abanggg!!! berapa lama dah peram ada la few months. dia x bg aku buang atas zink, suh simpan lam jewelerry box, tp kulu kilir rupanya ku bawa giginya.


hiks..




2 comments:

viruspadu said...

gigi tu tangkal tu kak, bawak rejeki tu hihihihih

sinagamerah said...

kak red weiiii...matiler ko kalau ko nak campay gigi budok tuh kat atap VA..wakakakakkakakaka