Thursday, February 07, 2008

Red shopping...


ni kalo aku amik letak kat cashier sume ni... makan ati nak bayor. red dustbin paling kecik tu pun dah 70 hinggit, paling murah 30 inggit adalah celah gigi beso barangnya. bapak mahal.



..kasut lain kes, kasut tu asset. lalalala...




sedap x sedap, nak cepat baliklah.... ok lah so so, x penah lagi aku rasa makan kat memana food court sedap except mee goreng/nasi goreng Hameed KLCC, 2nd floor's food court. specific I promot ni. aku nak beli J Co, sirman x kasi. time off lar. nak q panjang hazab... ada orang tu siang keje tp mlm pun kena gak kerja coz ikut Houston hours gitukan...


apa ek kitorg beli, mana leh show off mar...


beria shopping macam dia yang nak beraya...


suka aa kan, malaysia kan majmuk. raya cina ke deepavali ke..kita kan red community.


hiks..




5 comments:

viruspadu said...

hidangannya pun ala2 merah gitu kan, seswai sgt la dengan divanya... hiks

aduh, kempunan nak tgk hape barang yg dibelinya itu tauuuuu

ita.itu said...

kak red-shopping brg umah ke...sy lak yg suka..hehe

Mrs. Sheikh said...

i know... i know..
akak membeli dan membelah barangan peribadi kan kan...:)
hahahah..kalo dah paperbag tu sah2 rege ratus2..erkk..
sebab aritu cashier parkson ckp..
itu paperbag for 100 keatas...:)


correct3...

Red Mummy said...

tet tet tettttttttttttttttt

rahsia maaa

korang nii

suka tau

hhhaahahahah

MNN said...

troley aku dah standbykan.. bnyk lg hari ko leh shopping.. ngeh2 ngeh.. :)

agak2lah ko ni red.. sirman pau sket je.. pkai voucher lak tuuh.. aper ler yg dipau nya tu.. ;) He he.. :)