Friday, February 01, 2008

New sandal...


i hv to get him the sandal, my adiah to him for our anniversary. tapi masalahnya tu lah, delayed coz busy bee mar... so got 2 hrs free sementara tunggu abang abih tuition, mencicit pi pavillion. our first time here. not la pasal ning's wedding dia nak kena get a new sandal, but mmg he asked for the sandal before we got the invite.


Timberland kat sini doesnt has sandal, blah aaa. nak tunggu apa tenung tu bang.






he tried here and there, aku yg benornya dok tengok2 jam, i gotta to do 2 main things in this pavillion gak. but i hv to be wt him during the 'choosing part', kang dia beli x mak nye taste, aku kan consultant dia.




Org laki senang, agak2 dah suka terus rembat. org pompuan...datang berkali2 pun x tentu beli, but not me lah ye. aku kalo sekali pandang sudah jatuh cinta mmg hangkut je bwk balik.










yes gegirl is wearing her dad's shoes! i owe him sunglasses pulak, mengada sirman ni mula ckp nak sandal jer pastu nak s/glasses wt stylo hat. wahhhhhhh!!!



lain kali la ye, kita dah kesuntukan masa sesangat...



oh btw, he took the Hush Puppies sandal at RM179. selipar merah aku pun baru 30 hinggit tau.


4 comments:

Heartless Devilish said...

dari sandals
dapat plak sunglasses..
bertuahnye la badan...
kiut la si gegirl tuh pakai kasok apaknye...hihihihi

muin said...

Hush Puppies ok kak..tahan, sy pun pki shoes n sandal dr Hush... design pun not bad la

mad redo1 said...

hush puppies? sama lah kitak sirman ooiii... mad redo1 dari 2005 lagi dok pakai HP yang sekarang nih, sungguh puas hati... comfy giler... harga pun tak berubah...

Ziana said...

little diva tuh sokmo sesebok ngan daddy nye kan? geram tgk dia!

dok makai kasot daddy nye..
cute sgt!!
:)