Saturday, February 09, 2008

Sirman in Astro...



i captured his photos over here, but Mr No Name, dapat captured lagi clear. thank you MNN.

eddy purnama in blue bj melayu and sirman, amik gambo x hengat!


7 comments:

Ceera said...

nampak no dok gagah amik gambar demi nak masuk dalam blog ye, hehe...

Mrs. Sheikh said...

uikkss.. yg ni la hehehe
demi isteri terchenta tu

Hannan said...

hahaha.. sah, lepas ni sure peminat sirman makin ramai ni... blog ni dah jadi blog sirman dah.. tahniah bro :P

Red Mummy said...

ceera - dia ckp dr dia nye gambo kuor baik dia yg tlg snapkan, hasilnya ha mi kko muka dia yg kuor kat tv bukan bininya

husna - yg ni yg ko tunggu kan kan kan ? hehehehe

nan - agak2 lah nan oi, ni blog red diva, nak sokong sirman pi blog dia la weii...korang 2 org mesti ada je pakatan kan..

Hannan said...

iskh akak ni.
x baik berpandangan serong terhadap kaum lelaki yang mulia ini...
bayangkanlah dunia ini tanpa lelaki.... iskh2.. xle nak bayang...
jom kite buat kempem sayangilah lelaki :P

Mr J@cK said...

idup BIRU

MNN said...

ur welcome red.. :)

He he.. :) ning ngan omar yg kawin.. tp bkn aku menengok dema.. He he nyibuk mencari ko ngan sirman.. hiks! jenuh aku zoom2 cr ko.. yg ader sirman je.. ;)