Sunday, February 10, 2008

To announce that...



...i ve posted numbers of entries today. and




I will make big announcement middle of the nite, tonite.







13 comments:

ak_0143 said...

adakah entri itu akan menganannoucekan entri kak red dah capai 1000? atau 2000? atau 18000???
macam leh agak je...
btol ke firasat beta ini...
hurm...

Moonlite said...

apekah announcement akak tu yek??
cam suspend sajork..
dag dig dug la kte org nak nunggu.. :D

Mrs. Sheikh said...

kak red dengan suspennyer ...

Anonymous said...

Salam. Alah Kak Red, bencik tau mcm nie. Takut lah kot2 kak red nak berenti ber blog.... Jgn sampai mcm tu ye, i can't miss to read ur blog everday tau..... Jgn ek!!!

Life'sLikeThat said...

Huh... saspen.. redmummy.com dah siap ker????? tengah malam nak annouce... pagi esok ler baru baca nih...

viruspadu said...

sy sgt tertunggu2, adohhhh

Cik Puan Muda Stress said...

jeng jeng jeng. :P

~eiyra~ said...

jeng jeng jeng... oppss.. belum announce ya.. xpe.. i'll wait forever eh..

Jie said...

ooo kak , aku bz yg amat2 dlm minggu ni....sedara mara dtg raya kat rumah .....dpt jenguk2 je tak sempat nk tinggal jejak


erk....bape bulan?

he he he..sirman dah blk tu, dulu dia dah janji nk wat goodek2 dlm kereta!

Ziana said...

huh? bikin suspen seh!!

dah bejuta kali refresh..
x gak kuar announce nye..
anak bulan x muncui ka??

or mmg x dtg bulan dah?
ehem2?

hahahahaha

MNN said...

jeng jeng jeng!! :)

kol 12 kang xde.. siap ko!!

:)

ad said...

dub dab..dub dab..dub dabb..awat jantung ad ni laju semacam jerr

Red Mummy said...

terima kasih kerana bersabar

Lifes like that nye teka gak tepat

ehehhehehehe