Thursday, February 07, 2008

Nyam nyam...




i love siput sedut..this is my favourite. tp aku makan sikit je bila si kecik rembat abihkan sume. nasinya x nak makan.




at nite lepas dinner, these 2 can layan fruits atas katil gue sik! hangin x hangin je aku nengok. suka2 je. bapak dia bagi sokongan morale makan together2, so besar lah lemak dia...


diorg makan siap bersuap2 x kira nak ajak abang x kira nak ajak aku. seyy...





12 comments:

faizabelle79 said...

eh..pandainyer g-girl sedut siput tu..mmg sedap pun gulai siput..aii..tingin pulak..huhu..

mrs.sheikh said...

cam raja2 je
cam puteri2

p/s: akak nengok la kat astro ada ser man tu ...ahahahaha
mlm ni ada lagi kot ulangan.

anom said...

siput seduttt, sedapnya!!! My favourite too. Tunggu balik M'sia lah baru boleh makan :(.

BaniHassim said...

Huhu...
Sodapnye SIput neh...
Lame tak makan...
Ni kedai kat BTR ek Kak???

syasya said...

Salam Kak Red. Baru lepas menonton Dua Dunia Satu Cinta. Tiba-tiba nampak ur hubby at the end of the episode. Hehehehe!!! Kak Red dah menghilang entah ke mana. Pegi snap pics kot!!! btw, happy holiday ya...

aimi said...

kak red. td saya tengok astro RIA, dorang siarkan perkahwinan ning baizura. rase2 nye nampak byk kali kelibat sirman akak. esp part dorang interview chef wan.

glam btoi noo..heheh.pkol 10 ni ada ulangan kot.sile la tgk.

Red Mummy said...

faizah = balik msia nanti dpt kan..tp sian ko skang ngah pregnant ye ha mak mak mertua ada kan nnt, leh la buatkan. ada ke jual siput sedut kat france tu?

husna - miss that one..nnt mlm kang akk ngk ye

anom - balik nnt bedal ye..sian dia

bani - ni kat TTDI lah, tp kat btr melambak

syasya and aimi - nnt akak enngok ulangan, x teringat nak tgk hahahaha...

MNN said...

ko dah tgk lum red? ;) mmm ader ulangan ek.. mmm.. layan!! :)

Red Mummy said...

mnn - aku x tengok lg daaa...nnt kena tgk. ko dah tgk lom?

MNN said...

blum.. aku bru sampai umah Perak.. kul 10pm ek..

tinker said...

huhu, my favourite too, tapi susah la nak dpt org masak, any interesting place for me to go n try :)'

anyway, love the guess shoes, maybe u can check out @ Guess Midvalley, i love the collection

Ziana said...

kak..
sy dh nengok!
ulangan laa tapi..

glemer laki yu ek
:P