Wednesday, June 20, 2007

Short entry...


mix and match photos - hasil nukilan idea Intan. Thank you Intan for the great effort. I like it!



i m sure my 3 lagi little sister and brothers are wondering, napa Intan jer dapat special entry kat sini, hey - jangan la kecik ati, i m gonna post yrs as well but not tonite. sabar itu separuh dr iman.







i was about to start my car engine at klcc parking, when i saw
Joe KK cuetax putih driving carik parking. Terus akak ikut belakang dia, see see - i can smell you la Joe. ko kat mana pun aku leh cekau ko tau. We went to Dome, the usual port = just spent 45min wt them and of cos joined by Vernon The Kiasu Manager.




apparently, Vern is wearing my red colour, and Joe was actually potpetting actively wt the other 2 bloggers - nak tau sapa hensem 2 orang tu, tunggu dema sergah kat blog akak ye! Btw Joe and Vern - remember yeah - my top to toe together wt the h/bag are all from cina mali! u smell my great perfume kan? kan kan? hazab tau korang x tego pung!





They were then left to Sundanase Restaurant, and i went back to be wt my family. I can join them but not tonite, i have promised my son, to look after his homework. Mom will always be a Mom.

Mom has to be a Mom.

I am a Mom.


17 comments:

Red Mummy said...

everyone can leave yr comments now

wt 2 conditions:

1. do respect my title as a Mom and a Wife

2. do respect myself as a human.

Insyallah - we will remain frens.

thanks.

sayda said...

ok redmummy.nitey nite.
saje dtg jenguk malam2 ni.
hehe

Jie said...

tenet slow ya amat 2-3 hari ni kak or....SNAILmyx...!!

aku dtg jengok blog ko sebelum nk tido ni..malas nak jejalan time slow mcm siput ni.

masa mola² ko potong rambut tu aku tak suke...cekeding je...tapi sejak dah kena angin sepoi2 kat Beijing tu...aku dah suker...hehehe...!

Nite!

ashterix said...

way to go mummy!

no 3. do not ngurat redmummy ;P

-redmummy's bf :)

mad redo1 said...

woih! warning tuh... baik korang sumer dengar... kalu tidak api marah yang merah akan membakar korang...

HAHAHA...

oTam said...

Kak red..
oTam lama tak comment je kat sini.
Baca selalu jugak.
Sejak mengusahakan restoran ni, sibuk sikit.
Blog sendiri pun tak sempat update.

It's my honour to have you and sirman as our guest at BCH this Saturday.
Come taste our food, and do give us comments.

Hannan said...

dik RED> skrang ni tgh scout player nak lawan team dik Red nanti.. heheheh...jgn lari la pulak ek... ( tapi kalau x cukup org camner ni? Sbb Becks n C.Ronaldo x le main sbb league diorang dah nak start mase tu... adeih)

Mummy Ina said...

kak mana sutera cina aku kak???? uwaaaaaaaaa.. kan ko dah reserved satu nak hadiahkan kat aku kak.. hehehe..

kak, nice la ur photo tu, leh buat poscard tu.. tak pun amik untuk buat kad ghayo... ghayo dah nak dokek ni kak ooi.. puasa dah abih ganti lom??? kuang..kuang..kuang..

abanghensem said...

Sis Red... appa cerita baru hari nie???

nice entry BTW

Zana Sadri said...

comey la gambar tu kak red. tgk gak gambar kak red masa rambut pjg. tapi prefer kak red rambut sedang2 aja tuh. hehe... nampak muda gitu.. eceeehh...
'mom has to be a mom' huhu.... kata2 keramat tu kak red. huhu...

Anonymous said...

Welkam home.........nak ngurat sket bleh? siapa mamat ashterix tu....jom celen....

intankamaruddin said...

yeay! leh comment!
tk nampak kasot cina mali..

Lestat said...

:(

Rush Murad said...

kak red, if u r not a MOM... then u hapa???? momom (mamam)?....hikssss... tak pun mom chicks? ..... macam mana hp leh ilang nih??? asyik ilang barang jerrr.... nasib baik laki tak ilang....lariiikkkkk..............

nadja said...

kak sowy lama takder berita neh.. tau tau akak dah g beijing dah balik pun.. best nyer kalau dpt holiday cam tuh kan..
huhuh byk tul brg.. tu yg best tu bila g bercuti.. heheeh nway nadja tak sempat lagi nak load pic and update my blog.. coz pic smua dlm my bro in law nyer hp.. heheheh insya allah dlm masa terdekat ni lahhh.. kak kalau ader keja kosong tuk admin kat meman kasi tau la.. dah buhsan duk umah nih.. k thx.. daaa

faizabelle79 said...

comel la gambar2 tu kak red..dari zaman muda sampai la ke zaman.....:)

Equilibrium said...

kak..nak henbag sama...hahahha..equil maseh idop laaa...sdg menghijacking kolumpo! huhuhu...nape akak garang loni? did i miss something???mmm...
take care kak...

salam
muah. nak tdooo