Thursday, June 28, 2007

The legs..




..my beloved kapten abang hannan???


msg from equil to birthday boy hannan, and siap nak bakar blog sayda the birthday girl kalo back up RED DIVA TEAM. hampes la ko eq!!



arini akak nak tunjuk gambo2 main squash tapi ngan aksi seligi kaki. so korang bayangkanlah kalo main squash pun kaki dah gini, gimana sik kalo futsal lak yeh..


ready?



naik kaki kanan sket...


sket lagi naik...


a bit more...





and bangggggg!!! bayangkan la kalo kaki tu kena kat muka BURBERRY team?





sian budak ni sampai terduduk2 ngejar bola squash...so tu lom kena sepak futsal lagi tuh.



seminggu 2 ni akak byk tempek gambo squash jer lah pasal dah sah2 akak ada squash tournament starting next week, champion last year dah tak ada, so taun ni kalau akak x de harapan pegang gold medal, silver pun jadilah. i m still a beginner in squash though.



ko ado?

11 comments:

Anonymous said...

such an active mother!

salam kenalan kak red, sinar.

Miss Nazla said...

kim salam kat adik laki ye. miahaha saya single lagik *winks*

ak_0143 said...

huhu, sesi penaikan kaki tu dirakamkan dalam satu masa ke dalam byk masa?

kalo satu masa terer betoi photographer tu...

apa pun pemilik kaki tu mmg diva...

hhuhu

mad redo1 said...

sebenonya korang tak tahu, lepas gambo #4 tuh red mummy terus je cium lantai court squash tuh... gambo #5 lawan red mummy dok cari contact lense dia...

hehehe... lariiikkkk!!!

Hannan said...

bring it on baby!!!

Pato & Pearl said...

run here..run there..run everywhere..that's K.Red, the cili padi gal!

P

Lily . Lulu . said...

kelazzzzzzzzzzz kak red. tang kaki menendang mengena team burberry tak hengat punya. uuhuhuuhu ~

selamat berprektis squash yeh !! ;)

RedWGG said...

all the besh...

Lestat said...

go burberry..go burberry..go burberry..i sapot u. i sapot u also kak..no worries..

sayda said...

yeah hannan. bring it on.cool je kan?hehe.

k'red.all d best k. belasah e derang tuh. (mentang2 sayda xde.haha. :p)

ween said...

kred, ween sure datang pakai baju merah punyeee...
*semangat 'kaki naik' kRed lah ni*