Thursday, June 28, 2007

Double birthdays!


a special entry for my beloved brother and sister nun jauh di sana....



Hannan is now in Moscow, a student la of cos (not available, nanti Shidah marah akak), is celebrating his birthday today, sharing the 28th of June with Sayda yang skang masih lagi studying kat New Zealand, very sweet girl (ha anak dara ni kosong lagi pencalonannya).



walaupun Hannan bakal kalah di arena futsal, mencabar akak merah divanya, sanggup balik KL semata2 nak menakik akak nyer, dengan kerjasama dari geng2 dia yang sebelah mata pun akak x heran..haiyohh!!! tapi he is still my beloved brother.


Oh just fyi ye Nan, i have received lots of emails and calls from my readers that they will be playing in my RED DIVA TEAM, not to mention yang nak jadi supporters. U will see lots of RED than white kat court tu nanti. u sure x nak tarik diri ye?



and Sayda lak bagai lalang....puteri yang satu ketikanya sedikit emo sampai tutup blog, but pastuh sent an email to me, saying - saje je kak, nak buat propah, tengok orang carik sayda tak... awalnya nak menyokong hannan to beat the RED DIVA TEAM, but at the end, ngan team akak dia sokong, team hanan pun dia nyibuk sama tau! Sayda masih lagi bercuti2 summer, tak balik msia, so dia jadi supporter dari jauh sajor lorrr.




but to both of you, i love u and tak sabar to meet in person. Semoga Allah memanjangkan umurmu, jangan jadi anak durhaka, jangan berkasar dengan akak, bagi akak menang futsal supaya tidak menyesal di kemudian hari.




Everyone, let s wish both Hannan Burberry and Sayda - Happy Birthday...senang tol lah kalo korang2 ni share bday, x yah payah2 buat 3,4 kali entry tau. sorang turn 23 sorang lagi turn 22, very the muda2 belia...but i still look like your younger sister, makanlah jamu kacip patimah amir!


sampai skang aku muskil napa le napa team ko burberry, is it bcoz yr latest adiah tuh brand burberry. hallo!! x ganas tol nama tu ok...ngeh ngeh ngeh...


Untuk my RED DIVA TEAM yang dok email sms tepon akak - so far tarikh kompem 11 August, ni kalo korang tanya lagi bila tarikhnya, akak bekhen gak kang. kalo ada changes akak habak kat korang yer, via this BLOG.

remember ye, kita main utk menang bukan nak post cantik very the diva plak, lelebih lak dari aku, siap korang. takik je kaki dema, first aid kit takdak, so jgn ganas2 sgt lak, sian lak team burberry injured teruk.




gambar selingan from the squash training today, futsal mmg pakai kaki, tp main squash boleh menguatkan lengan and leh seligi while futsal. cuba kowang try....


13 comments:

ak_0143 said...

kalo takde aral...maybe saya g support nanti ek!

go go red diva team

mad redo1 said...

oleh kerna dah ada special entri untuk besday boy & besday girl, mad redo1 pun tumpang sekaki wish happy besday kat diaorang...

hapi besday hannan & sayda...

Hannan said...

thanks dik red.... wow... terharu ni... dah menitik air mata... sayang dik red bnyk2!!!

Pato & Pearl said...

happy birthday to Hannan & Sayda

P&P

archmalhatiemiey@yahoo.com said...

kak rred....

nak main gaks!!! lama ta ktendang kaki org!!!


tak kire !! nak jugak nak jugak!!


hei!!!

im damn series occaayy!!!


tak kire la team mane...


of koz i can be both...

coz im the DIVA n MR MASKULIN!!1


matiker ai!!


tapi siyes nak main nie!!!!

^eMiKo^ said...

happy birthday to hannan & sayda..smoge pjg umo & mrh rzeki slalu..

nadja said...

go RED DIVA go go go ..

Lily . Lulu . said...

happy birthday to both of them.
;)

faizabelle79 said...

hai kak red..
Saya dah sampai msia dah...hahhahhah...kuasa putih dah datang!

Equilibrium said...

hepi besdey to my beloved kapten abg hanan n beloved enemy sayda.to sayda,if u sokong diva red, i'll bakar ur blog.ngeh ngeh ngeh

sayda said...

olololololo.
thanx akak for the entry. and the wish. pray the best for both teams.kite kasi seri bleh?haha.

akak buat sayda glamur ok.(haha. :p)

Yatie said...

kak red.. yati dh jadi warga S'gor skrang.. senang2 leh jumpa :D

Selamat m'galahkan team Burberry. GO go go Kak Red..

:D

Anonymous said...

correction. winter hols not summer k.hehe.
-sayda-
malas nk sign in.:p