Thursday, June 14, 2007

The Bowling wt the Divas Meeting!!!




I went back home from office, wt tears. my contacts cant be resolved at all. as a compensate, the least that they can do is by uploading the data from my celcom bills whatsoever, they will do it manually. that s only like 1% of my thousands contacts. as a 'gift' to mangkuk bodoh tu lak, i gave them a big shout and mengamuk like no end. dont ask me detaily, when i mengamuk, everyone in the office will just dok dendiam and pretending x dengo hapa2....puas ati a bit.









so at nite, after changing my cloth kat umah, i went for my bowling training wt my 2 best boifprens. i call them The Double H since dedua have an H unique's names.







The training went well, agaknya lah. we just played for 2 frames coz as a mom, i cant stay longer, nak kena kejar amik anak2, by the time their mom is having a bowling, they must have gone sleeping gamaknye. mmg betulpun, so akak rembat sorang, while sirman lak amik sorang lagi later when he comes back from his work. Mana akak nak larat dukung dedua...i cant disturb abang to wake up and walk, he needs to sleep well since pepagik sok dia sekolah.







if u want to watch yr kak red the diva having their big tournament, do drop by at midvalley this saturday. how to recognize yr lovely diva, i m wearing my fav colour (macam le x penah tgk gambo akak kan???)




Oi Kak Red, ko kat lift tengah ke? ko pi lift ujung kat tangga, buddies ko dok bertenggek kat situ.





Sapa?





U go n check it out...






Nyah, mak leh bau badan korang ada kat midvalley ni tau!





Mana ko tau kak oit kitorg ada kat sini?





Harus aku ada cable merata2 lah nok!






Ko dari mana ni kak ngan beg2 bowling, ngan muka pucat bagai ni?




Dari training bowling la, aku ada tournament, aku rajin bersenam bukan cam korang, dok melepek kat tangga ni ha





Pala hatok ko! Mak ngah tunggu show wayang lah!!







Nyah bak no korang leh tak






apasal ko x de no aku ni? i gave u my numbers already!





HP aku kena virus lah, ko jangan byk tanya la lahanad, pat lah aku nak balik amik anak ni





Virus taik kucing, aku baca blog ko tau! Padan muko ko, lenkali simpan kat hp ko yang satu lagi, degil maknye cakap lagi kan!!!








Joe, Lamanya si vernon ni berak, akak nak balik lah nok, apa ke berak batu hapa mangkuk tuh?







Sib baik dia pi berak, kalau dia pi buat ******** cam artis ******, ko nak jwb? sah kuor blog ko nanti tau





Hoi ko x geti2 berak kat umah ke??






Walaupun aku diva, aku tetap berak merata2, x kira kat shopping complex x kira kat hotel tau...ko habak kat readers ko kak yer!









Korang tau ke sapa Joe KK ngan Vernon ni? takkan tak tau? They are truly divas - they dont care where to berak, they just being themselves. Ko ado??




matiklah akak kena seranah ngan dema ni kang. ya hampun!!!!



10 comments:

Rickywan said...

Boling la pulak.....
Kak red...x penat ke...kan baru balik jalan2 kat beijing tu....

Kak, main boling kena relax tau...x boleh tension2, stay cool dan perfomance kene maintain...

kena jaga emosi..kalau boleh minum kopi 2 cawan sebelum game, baru stabil permainan nya...

Just for you my " Diva "....

Hannan said...

dik red, mane resume awek2 VVIP tu? hhehhehehe...

mad redo1 said...

bagi le detail sket bowling tourney tuh, mana tau sampei plak kat sana sabtu nih... petang ke, pagi ke...

kwang kwang kwang

Miss Nazla said...

akak red. sabtu ni tgh hari ke ptg ke? kot jalan ke sana bleh nyemak2

sayda said...

i still read all the entries.evryday dtg sini tau.walo x comment, x bermakna akak dilupai.owh..

i'm back! :D

nadzeem said...

kak red,
sesuke jer kan.. mane saye bebel... tuh kan sesembang name nyer. hahahhahah

besh nyer men boling, jom layan saye nan terhebat nih. kah kah kah kah kah

Jie said...

kak.....tgok pic 1st psl mat tangga tu dah kenai dah...kakjie ni salah sorang their silent readers la. Gambo dema tu bertempek merata² kat blog dia org.


gud luck ya kak sabtu nie

Equilibrium said...

kak...i'm here

faizabelle79 said...

akak the red diva...
kita pun ada gak kat sini..hihihi...

lama x main boling..dah dekat sedekad kot..hahaha

truanta said...

kak redz ko main sungguh yer..
nti kalo free bole g tgk..
tp dr jauh la..
maner tau dak kenal ader kang kene baling ngan bola boling tu..hehehehe...