Saturday, June 16, 2007

I m so blue!!!



Kak Red eh Kak Blue, today is my last day - i m gonna miss you after this, pls visit me in Bangsar.


Yes Muhammad, if i got fed up wt TTFC, i will go to yr new gym in Bangsar.



Can u pls snap my photo and post it in your blog Kak?



Sure, no problem, i carry my camera everyday and everywhere.




Muhammad is from Bangladesh, he can speak Malay fluently. A very nice guy, i hope he finds his true love either wt Malaysian lady or Bangladeshian lady lar. He loves to make joke wt me, he said, if he wants to find a wife, he would like to get one like me...very the Kak Red kan??



All the best to you Muhammad, i promised you to put yr face in my blog, so here u go......bai bai Muhammad.




after such a longgggggggggggggggggggg break, today i start my squash training again. every Friday is supposed to be my Badminton tapi ada le pulak mangkuk yang dah sebat akak punya booking. So since my next game after bowling is squash, i better make a very the latih tubi for my squash.



I couldnt find a female partner for my squash training, susah tol nak carik geng, so akak sauk pakcik ni yang patutnya layan badminton but end up wt me in the courth. setelah hampir sebulan tak hayun racket, memang teruk akak dibuatnya arini. siksa tol aku mengejar bola cinonit tuh.




lama akak x meet my best female buddy ni. if you remember her, she is my lovely Reita, pls dont get confuse wt her name and her face. She has Malay's name, she looks like Malay but she s actually a chindian. Father is an indian mother is a chinese. I consider her as my bestfren, we share stories and secret...



I wanted to reveal you one big secret bout her, but she wants me to hold it off first, so please stay wt me, oh btw if u recognize her = she was one of the finalists for my Fear Factor episode, she was the winner indeed. she s also the participant for latest season of Explorace but kecundang at the first round.


She is famous, of course. but she s not available (guys, pls back off!!)

a very nice photos for my desktop ps done by sirman...nice kan?



well...pls wish me luck for my bowling tournament later at 10am. Ramai yang nak tau sangat ni korang nak datang ke? you can watch but dont kaco akak, akak x nak ada distract lak coz x dapat layan korang, but i will treat u a lunch if you can wait till my 4 frames finish, should be done in 2 - 3 hours since it s a cross lane games.



Red shoes n red squash racket - i love it.

I will see u later tonite, for the bowling photos and result .... yada yada!!

9 comments:

Rickywan said...

Kak blue.....mano kak red menghilang....heheheheheeeee....
Diva red....vs diva blue...??

Equilibrium said...

yeay kak BLUE...now i lebiu u even more...LONG LIVE BLUE!!! kan saya dah kata blue suits u..hahaha..baru x nmpk garang! ceeewahhh...

errrr..saya ada resume lebih nie. Leh tlg pass kan kat muhammad x? saya msian kak. rupawan nak mampos lak tu, baik budi pekerti, sopan santun, ayu, manja, anggun, pandai siang ayam (bkn soh org kedai tlg siangkan! kannnn), errrr...sker mkn roti canai, rajin baca buku, rajin wat homework bla bla bla...adeihhh pendek kata saya lah calon terulung!

boleh kak ek!!!

giler gatai.

Good Luck for bowling. Ada ke bola boling yg lagik ringan dr akak? rasenye xdek kan...mmm..akak baling guli jek laaaa..xpe..exceptional!

larikkkk

Jie said...

kak, ko dah jadi ejen cari jodoh dah ke?
dah pencen jadi mak hayamm...ke kak....?
mmg patut pun ko tak gheti sianga ayam kan kak kan....


EQ >> ko kata hari tu tak suker lelaki berbulu.....? kompius...kompius....

Kak red >> Selamat membaling bola kak...jgn kuat² sian kat pins tu..sakit oooooo..sik kena hentam hari².

Lestat said...

Yes..kak red jadi kak blue..ahakss..anyway..good luck for your bowling ya..aah..betul ckp kak jie tu..kalau pin² tu leh cakap..dia mita rumah urut.

sayda said...

all d best!

Jie said...

kak Diva....ko tak de penaja utk siaran langsung ke?

celcom ke maxis ke....tak pun Lampin Pakai Buang Jenama EQ tu leh taja.....comp kaya² kak...leh ade iklan kat tibi mesti nak taja siaran langsung bersama kak red!

Equilibrium said...

kak jie...

nape akak hijack blog red diva nie? siap tlg jwb komen lagik tuh. hahahha..
pekesss lampin pakai buang (adeiii..nape x sker word diaper ni??? abis satu kibod kn taip!)...smp ke sini nie???

ishk..akak wat saya x sabo nak tgk iklan tu. nanti saya publish kat blog k.

red diva dgr kata tgn dah jadik pjg sebelah coz main terlebeh frame. org bg 4,dia main 8. Org soh pakai bola 11oz,dia tunjuk eksen amik yg bsr..haaa..kan dah jadik pjng tgn. eh!

kakjie...meh balik naaaa...

k'jie nak bg komen ek? siler kesini:

http://kujie2.blogspot.com/

lariiiiiiiiiikkkkkkk!

faizabelle79 said...

Gud lak 4 the tunemen..baling2 elok2 yer...jgn sampai masuk lorong sebelah lak..hahaha

Lea said...

Hey you ols! Mrasa ke -> http://lealaurielle.blogdrive.com/archive/1007.html <- "I've been tagged... and you're next!" Hiks! Mrasa lah yer...