Monday, June 25, 2007

I need more playersssssssssssss!!!!


perasan selalu post cantik, so this is my ganas post ever rasanya...




akak dok tunggu ler berpuluh ke beratus orang ke yang nak main futsal, kok x ramai oi? korang ni x nak back up akak ker? adalah lam 10 orang skang ni, tu blom masuk yang injured lembik pancit later. it s 1 hour game dik oi...bukan 10 min, we need lots of players tau.




so again, can u pls submit yr name, support la sket, akak pakai kasut merah 4 inci semata arini coz nak habak mai, itu kasut also from beijing loh!!




takkan ramai supporters luor court dari yang lam court. bawak anak2 laki bini korang sekali, the whole family are invited.


it s on 11th August, Saturday nite. Akak lom buat booking yet, korang x yah bayo court, korang datang main jer. supper ke dupper ker, bakang citer. bang matredo1, ko hengat ko leh lari? jangan balik ganu yer aritu, jadi keeper la, apa laik!





my captain, the short hair guy will also be around, ramai anak2 dara gemor ngan tunang orang ni, dan lagi dia ngan new hairstyle, harus akak post dia nak bagi korang interested to join in. Man, u are in, dont care one....dia baca blog akak tp matiklah aku x kabo lagi kat dia pasal futsal nih.



the venue will probably be at Ampang sports planet not at TTFC, KLCC as per promoted by hannan. tbd later ye venue ni. as long as u block yr 11th August first.


To Michelle, my sweet gf, happy birthday today eh silap tomorrow 26th. apparently her sister is the insurance broker to Vernon the Mr Manager. Pusing2 tang tu gak orang keliling aku kan...



so pls give me more names, yang laki2 tak nak main ker? dalam court nanti 3 men + 2 girls, so rotation tuko2 for an hour game.



Mehlah oi, join the RED DIVA TEAM.





19 comments:

ann said...

kak,i nk join team u,boleh?

Red Mummy said...

ann, of cos u can!!

baju merah jgn lupa pakai, kasut sepak pun ye. training bakang kira, janji ko pancit 5 min tuko orang..keep on rotating la kita reramai

ann said...

k,i use to play at rio usj every sunday,so marilah ke sana,kecuali weekend ni,start sunday the other week ada la..:)..anyway,ur training session,nnt u war2kan la.hehehe..don't worry about red,dr kapla smpi kaki merah you!!!!pst..kak red,dulu itm,dok blok bape?:P

Red Mummy said...

pecah lobang la ko ni ann

ko email leh tak?

alompakagogo@yahoo.com

khairilhusni said...

saya berminat nak join, tapi dok penang. rasanya leh turun on 11th Aug. so, how?

___________
http://www.k-rex.org
http://khairilhusni.blogmas.com

mad redo1 said...

mmmmm...seb baik le ko booking awal, ingat nak gi kenduri kahwin hari tuh... hehehe...

Anonymous said...

sis redzzzz, i oso wana join....can??but must confirm earlier ar coz I have to take advance leave....takutlamer2 nanti tak approve..--nur--

Fozalin said...

kak red, futsal i x main la... kalo akak ajak joint bowling pergh mmg saya x-pert hehehehe.

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Nice RED shoes...but myself takde kudrat nk pakai sampai 4 inches...takor tepeleot..

Zana Sadri said...

saya skong dr tepi la ek kak red. gagal nak join. kang terberanak plak kang. hehe..

nadja said...

adoi nih dah kasi nama nak jadi supporter jer leh tak..
sbb time nih dah tak leh nak berlari2 lagi.. tapi tak per cheerleeder pun leh gak.. leh kan kak

kak jayy in da house said...

adek red .... futsal tournament ni open to silent readers jugak ke?

Pato & Pearl said...

hahaha red...kalau marathon shopping..boleh...futsal, mutsal, sporty event...oh tidak tidak..tak sampai 5 minit punya...anyway...GO RED DIVA TEAM!..

By the way, very slim you kat gambar..hmm nampak nampaknya..berbaloi diet anda....

Pearl

sayda said...

sayda pun nk join!!! bestney korang.dengkinye leh main futsal then leh jumpe rmai2.jeles seyh.but im in tau. for both team nih.haha. :p.
i took a long time to read all ur entries.tanak miss.huhu.i missu.badly.hoh~

Lily . Lulu . said...

kak red. tenks eh. konpem kite join main futsal. nanti ada prektis akak bgtau, insya-Allah datang. lagi satu, saya bawak kawan sorang join, laki. oke tak ??? :D

jarJarBings said...

kasut akak ala-ala..
kasut cite devil wears prada gituh..
bestnye futsal..

amybarakbah said...

akak RED..

adoiiii sentapnyer nengok u ols punyer red peek a toe heels itiew.. huhuhuhu

btw mmg tingin nak join da futsal games tp i dok jauhhh.....

DiaHarris said...

wahhh.. sgt chantek ok kasut merah mu ittew!!! i loike & sgt jelez.. :)

Mp3lyric2u said...

Kasut Merah Semacam Jer hehehehe.....