Tuesday, May 01, 2007

Bloggers luncheon

the pink shirt, introducing you one of the main jury of Bloggers Idol, http://www.rushmooradt.blogspot.com/. The Blue shirt, A f f e n d i O s m a n, tak tau lah napa kena ada spacing tiap kali eja nama budak gomen tu. Abang Tepak called me last wk, told me that he ll be flying down from Miri to KL, so since he had booked me earlier, i cancel all my lunch appointment today, specially for u ye Bang Tepak.

i wanted to show my red watch, tapi x bersinar lak merahnya di tengah panas mentari kat Dome KLCC ni....3 of them came all the way from donno where for Abang Tepak, Fendi from Putrajaya (nilah salah satunye keje gomen yang suka mencilok buang masa) and Nurul all the way from Menara TM.




Wow for the first time ever, akak makan lunch ngan blogger, aku x yah bayar, serious wooooooooo....!!! sume org makan sedap jer, tp sebab akak diet, akak ordered mushroom soup sahajor, black coffee of cos mesti ada.



And today is my last day in d office wt my long hair. A 5 hours make over of my new hair will start at 3pm today, while korang BKS ngah terhegeh2 buat esemen akak lak tersengguk2 tengkuk menggasak rambutku yang 6 yrs old ini. Dari lurus ke kerinting, tuko ke lurus tuko balik ke digital perm, sampai naik dry ya rabbi.



It s time to move on.


7 comments:

Lestat said...

Wah..ada extreme makeover arini..dari stret ke bengkang bengkok dan stret balik..wat digital perm..fuh seksa nak cantik..nape tak tunjuk lagi?..anyway..dah lama tak g KLCC..camnela rupa dia sekarang..

Pato & Pearl said...

wow..bloggers meet Red...I'm waiting for the result of tat makeover..woohoo..VOUGE lah K. Red kita...

Pearl

Ujang_MD said...

lama tak tengok afendi osman...hhehhee akak ko macam2 ler.. rasanya ok kut kalau ko buat kerinting..

SERIAL PLANT KILLER said...

Wah, dah keluar n3 ni. Anyway, it was nice knowing you guys. Fendi ni kalau boss dia terjumpa blog ni, kantoi sebab ciluk kerja.

Rush Murad said...

red mum, thanks for coming ek..... nanti2 kita boleh buat makan2 lagi kat klcc tu, tapi kena tukar restoran... tak aci u cuma makan sup jer, next time u kena makan betul2.... pi uncle chillis ker.... it was a pleasure meeting uol.... mulut macam bertih.... hikssss.... i loike!

A f f e n d i O s m a n said...

ehmmm...

nak kata apa tatau?
rasa bersalah tak terhingga pasal cilok dari opis...muahahahaha

Khairi Nairfan said...

biler nak keluar lunch dengan Khairi lak? ahaks~ gurau jer