Monday, May 28, 2007

The famous meeting!!!


Nyah ko nak lunch kat dome or chinoz


Kak Red, the famous bloggers cam kita, deserve to have lunch in chinoz ok!!!


1230pm

Kak Red, aku odw ni to klcc

Ye ler...jumpa kat chinoz at 1230

Nyah, mak turun lambat 10 min ok

Nyah, mak dah sampai chinoz mana ko

Nyah nyah !!!


haram x berjawab sms aku tau...




meals akak dah sampai pun, nan ado gak batang idung si famous mangkuk ni, matiklah mangkuk katanya.


ko hengat ko DIVA?? sib baik dari jauh dah senyum lenggang kangkung gitu...


ngah2 borak, hp dia asik berderinggggggggggggggg jer.


sampai akak dah abih main meals, order lak mushroom soup, dia dok potpetpotpet....



and when i have finished my mushroom soup, he is still talking here and there...



while i am concentrating on his talking, he is also struggling to finish his main meals. That s the price you have to pay when u meet this fellow. Think korang sumer kenal dia kan? Ning Baizura's Manager, the main jury of Gangstarz of TV3, , the famous mak hayam in entertainment industry, not forgotten - one of the Advocats in Blogger Kick Start. That's Vernon aka Mr Manager.




Hello - that red lady pun famous gak la a bit. Final contestant of Fear Factor Malaysia, used to makan cacing segala, Winner of Bloggers Idol, Hakim of Blogger Kick Start, Mak orang anak 2, Bini orang laki hensem, sports lady some more and Champions of Chess for so many2 times. Ko ado??


in the evening, i m supposed to have my squash training, when Vernon called me at 6 something...


oi kak red, aku ada kat klcc lagi ni, ko turun turun, meh sini aku ada kat Dome lak ngan Joe KK

ok ok..sat naaaa, sat gi akak turun

tu diah....si Joe KK dapat borak ngan akak macam Aznil dapat microphone...cing cong cang prung prangggggggggggggggg segala!



and guess whos coming to join us later??




nangis x nangis ko nengok sapa yang joined the table, havoc tol Dome dibuatnya...


Cute comel budak Dafi ni...Vern ngan muka letih meroyannya, Joe KK yang x udah2 nak make sure gambo dia tak double dagu bagai, haiyohh...perlu ke?? ko hengat akak nak edit gambo ko? koserrrr...



Sapa ye akak ni?



Cun lah akak ni, merah segala sana sini, akak ke adik? macam adik jer, single ye? takkan dah kawin kot? cam anak dara jer (nampak sangat akak exaggerate je kan? hik)




Ko tak tau ke Kak Red ni the famous blogger mak hayam tau tak!




Vern - Joe KK, thanks lah yeah for the big promotion. and to all of you, thanks for the good meeting.




I feel like I am Dato' Siti Kak Red already.




**pengsan...





22 comments:

from peedee with love.... said...

pengsan......

dah pengsan lak kak red kite...
ooo jumpe ngan mr manager yer....
tu la klu ble nak kim salam skali kat finalist gangstarz tu...

kim salam sekali je x byk....

lain macam bona lak nengok muke si
dafi tu..sampai x kenal rupenye tu dafi af5...

ok la...kang pengsan lagi lak kak red bace pepanjang komen ni...

datin zila chow dulu yerk!!

mollyjinxed said...

waaaaaahhhhhhhhhhh
bestnye keje kt Klcc ek
busan² je turun lepak. ish ish ish.. jelesnyer.. hehhehe

apsal dafi tu lain jer rupe. hairstyle baru ke

Mr. Manager said...

I'm sending you some hits...katanya.

KudeN said...

waaaaahahahah... sungguh meriah aa kak red ni.. best best

tehbunga said...

Bapak si dafi tu org Kg aku taw Red, YB kuala Bera..
a week b4 Dafi eliminated, depa launch Dafi FunClub kat Bandar Temerloh, aku takgi punn; tak sker join the crowd hadik2 gitu, and some more the weather buat mak terbakar gitu..and pengsan!

ak_0143 said...

wah... jumpa org2 besar...

dah diva mmg diva la...

ops dato' siti kak red? ada minat lelaki bermisai ke?? huhuhu

tapi besat bca entry ni...

yg exageration tu... huhu nmpk sgt...

tp mmg la nmpk cm awek-balak lak kak red ngn dafi tu...
awet muda...

Pato & Pearl said...

dato siti K.Red...hmm cam ni masuk SGP banyak leerr bodyguard anda..haha

P

TJ said...

awek sorang lagi tu sapa lak?

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Ada si Dafi jugak tuh...

I've always asked myself..."who R his fans?"

Dafi nyer fans tentu ramai girl students..and some males too, kan??

Alahai...cute-"duffy"!!

Hannan said...

tu belum saya join lagi tu... baru havoc betul...
adieh... nasib baik saye still sakit demam semalam....

Lestat said...

i ada la kak..bz..ramai kengkawan kawen..kalu tak g,nnt aku kawen dorg tak dtg lak..hehehe..

^::redZ-Ziaf::^ said...

waduh... msti sy kalo join geng diva divus nie duduk kat hujung tepi je lah... tk nyempat nak bual bagai... siapalah patik pacal yg hina nie kan.... =P

dafi......!!! bia betul kak red oii

datuk siti kak red.... gempak gak... tapi sian mr red... takpe, i soh ayahanda i bagi mr red title tun

datuk siti kak red... nyanyi satu lagu please....... =)

darling8tabby said...

dafiiiiiiiiii..huwarghh...jeles ok!red dah slim eh skrang...

Equilibrium said...

adeiiii...saya dafi tu buleh sabor lagik...mr manager tu yg x thn tuuu...wah...tu kira meeting para manager la kan...manager artis ada...manager alam flora ada..manager apa lagik ek???

Rickywan said...

Alamak matik la mek....lariiiiiiiiiiiiiikkkkkkk...
ayat2 karam singh walia........
wahahahahaaaaa akak kirm salam dengan dafi ek...nak sign....

Rickywan said...

Alamak matik la mek....lariiiiiiiiiiiiiikkkkkkk...
ayat2 karam singh walia........
wahahahahaaaaa akak kirm salam dengan dafi ek...nak sign....

truanta said...

arghh..jeles...nak pengasan dah ni..
x pengsan agi eyh!!

dapat jumap dafi?/
warghh jeles2........jeles2..
mmg red diva tol la dia ni..
jeles...

intankamaruddin said...

Wah!
mst akak pun jd cam artist kt dome tuh.
*pengsan jugak*

MISYA said...

hmm..tak sempat nak jumpa Dafi, i ada dekat-dekat kak red lah masa tu (masa akak kat KLCC starbucks tu)...tapi kena blah gi gym. so masa dafi dtg tu tak sempat nak tgk dia.

sayda said...

nama pun diva kan..

klubbkidd said...

hah...seru agik...aku da singgah.merasalaaaaaaa!!!! muehehehehehehe

Ujang_MD said...

yang ko sms aku cakap nak lunch ngan vernon kan?? cepat ko update kan??