Sunday, May 20, 2007

Romantic photos...


akak jarang tempek gambo romantic ngan sirman kan?

napa ek? ntah....

coz kang ada yang makan ati tengok kemesraan dan keharmonian kami. but what the heck wt that kan?

he is my laki, and this is my blog, and my kids love seeing me snapping hugging photos wt their daddy, so here it goes...


hannan, bunyikkan drum kuat2 pelis...

the 3 girls sayda equil and kak jie - cheer up pls!







oh gambo masa zaman2 rambut panjang mengurai......





cecukup la tu. banyak2 pun kang ramai lak makan ati.






Mom goes to Red Cut Saloon, Abang and sirman lak layan Red Mamak Saloon...


I have a very2 good weekend, dah tido pun leh rasa ngantuk lagi, kulu kilir wt 3 of them. tu lah kan, nak potong rambut abang pun, 3 escorts ikut sama.


Monday comes again, BKS wt a new week, keje yang bertambah2....


Let s cheer up everybody!!!



12 comments:

Red Mummy said...

padanlah senyap je entry komen ni, rupanya i did something on my blog.

sorry yeah nah...

thanks for kak jie yang rajin checking and smsed me.

offer bday makan ditutup bulan 7 kak, ke bulan 6 ek?

Khairi Nairfan said...

itulah masalahnya..
khairi dah nakjadi first commenter dah..
tapi tak dapat...
hakhahkahk....

akak...
sirius jeles giler tengok akak dengan hubby akak tu...
waaaah, mesranya.....
paling tak tahan, gambar cium tu...
hakhakhak...
tapi siapa yang ambil gambar tu??

eh, dah takder lebam lagi dah kat muka???

Jie said...

muahahah....aku nengok pic tu yg tatahannnnnnnnnn.......sanggup sms ko tu .

pic no 9 tu mcm salleh yaakub la sirman tu...:p

malas nk wat entry hari ni, penat giler nk membasuh pas berendam kat Teluk Chempedak tu...esok la aku publish...entry yg bakal menyentap lubuk dan segala lurah hati...tungguuuuuuuu.....

Pato & Pearl said...

woohoo..first time baru see the "feeling-meeling" pictures..alalalalala, so sweet mueeet!!!!!

Pearl

Red Mummy said...

so pasni u will see me in my komen entry back - pasal dah kena das ngan ramai org napa akak x penah nak jawab komen2 korang kan...

yeah - m so the very lazy lady in commenting back but i hope it s not too late to forgive me yeah ah?

khairil: gambo tu kalo ko tgk abang takde, means dia lah tukang ngamiknya..kalo kitorg berempat ada, means automatik ler camera tu snappkan, after 10 seconds berlari nak gambo bersama. mata dah tak nampak lebam but the nose bengkak masih ada lagi.

kak jie: ko apa yang rajin? bila ko nak dtg klcc ni? teluk cempedak leh redah, x kan ujang dah pindah sini br ko nak ngadap aku

pearl: dah basi wooo..., ada lg censor tp x sanggup nak publish

Lestat said...

haa..baru leh nak komen..jenuhlah aku menunggu dari semalama nak komen dan celen sapa yg first komen on akak punya blog..anyway..gbr yg tgk mesra-mesra tu bukan ke kat terengganu masa akak ada Family Day kan? Serkap Jarang..ahaksss...

faizabelle79 said...

kak red...amboi..amboi..amboi..romantisssnya...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

sayda said...

ni bukan lagi cheer up.ni lagi makan ati berulam jantung ada..
mak aih..mesra gtu..mentang2 ada laki ek..tape..tunggu nnt..haha :p

aah setuju ngn k'jie about d pic no 9..heheh

mad redo1 said...

lestat - patut le mazda familia je lokasi photo-shoot tuh... kan?

baru je bangun dari lantai gelak komen kujie tuh, salleh yaakob punya penangan...

Red Mummy said...

lestat, blogger baru ni biol, automatik dia ban akak nye komen entry, dah ok dah kot..kalo new entry buat hal gak, harus aku saman blogspot tau. pandai pun ko ingat gambo2 akak kat ganu kan. u are so very the clever boy!!!


belle - insyallah...ko pun akak doa2kan yg sama gak. btw..gegirl is born same yr gak wt yr 2nd one tp bulan september ...

sayda - yr time will come, jaga laki molek2 nok!

cik mat - nak kutuk pandang2 org kata, nak puji pun pandang2..laki mak tu bang. aku das ko kang! apapun, dia tetap cinta hatiku. ko ado???

singautara said...

adoi laaaa....beshhh toi tgk muka ami tuh, muka red tak lawak, tapi muka ami mmg lawakkkkk....
kalo budak2 opis tgk sure depa gelak sakan....kekekekekeke

Red Mummy said...

lion - ami tu lah kawan ko yang pelawak paling ternama kat opis kan? ko kalo kenal mesra ngan bini dia, lagi harus ko kata, 2 x 5 kitorg ni!