Sunday, May 20, 2007

Very the relax...



nampak lagi tak mata lebam akak tuh? dah kurang sket kan? gambo in previous entry wt Hatta Dolmat bukan gambar selepas kena tendang sepak terajang futsal. gambo tu b4 the futsal accident. so gambo wt Archmal anak hekan ayam akak ni, was during our Fri luncheon. had lunch kat 2nd floor of klcc and then sambung pekena kopi at the coffeebean, as usual.

Mal cakap akak dah kurus, yey!!! after months berdiet, bukti sudah nyata. i have at least lagi a year to cut down everything. Baru turun sekilo 2 ni, x cukup dik, kena hayun lagi 4,5 kilog.

im still on diet, dont worry. tapi today the fri, akak penat sgt bekejer. training badminton x sempat coz kena perah tenaga wt tons of work. so at 8pm, i feel so exausted and hungry, wt my 2 officemates, we went to Chinoz KLCC. akak tengok lam menu tu, salmon fish ni nampak mengghairahkan betul, sesuai ngan harganya RM34. tapi bila waiter datang bawak camni jer, akak tekejut bana.


x sesuai harga ngan hidangan!


tapi makan je lah....perut pun dah lapau sgt kan.





Saturday morning, very the relax betul. tak yah pikir apa2 training or any sports event at all. Spending time wt my hensem laki and 2 little kiddos. We went to here and there, lepak sana lepak sini, just 4 of us. aman and bahagia sesangat. tenang pikiran akak.






lebam mata dah x nampak langsung kan? At nite, astro akak booked awal2, coz i want to watch Mila memecahkan tradisi AF. yeah right, my wish and yr wish came true. Seronok tol bila dia been announced as the Champion. Congrates to that lady, she s so small and petite kan? cam akak korang gak kot keciknya.



and i finished commenting all BKS assigngments, only at 3am in the morning of Sunday 20th. 2 weeks to go.



have a good day ahead. I love weekends, long sleep for me. da da....

anw kan - nama pun RED DIVA, x kan nak pakai curtain kaler biru?? kannnnnnnnn???

10 comments:

Hannan said...

biasa la tu dik red salmon RM34 sbb kat mesia xder salmon... even kat sini pon still mahal jugak... hehehhe.... training badminton rajin2 ok....

Equilibrium said...

adussss...certain meghah ek???mmmm..kompom nmpk cam pentas sekolah...ngah ngah ngah....jgn boh ropol2 udah...n blh naik turun secara otomatik!

mad redo1 said...

mila? sapa tuh? pasal apa dia kena mention?

hehehe...

bukan nak kutuk, tapi salmon kat situ nampak kering jer... (mentang2 baru makan salmon dishes kat vegas, tapi kat sana memang besh ooo... tak tahu le apa chef dia taruk...)

Lestat said...

uiksss...RM34..leh isi minyak moto aku 6 hari setengah tau..penin..penin. teringat cutain skolah aku yg merah dan ropol2 cam diperkatakan oleh equil..

faizabelle79 said...

patut la kat mesia mahai ikan saumon tu..kat france pun mahal gak..boleh kata sume ikan mahai2..ikan sardin je murah..makan ikan masin pun sodap..

sayda said...

akak nmpk kurus la..
pe rahsia?

heheh :p

Pato & Pearl said...

hmm K.Red RM35 at KLCC is already worth it!!...I love KLCC! Enjoy your balance weekend...

Pearl

from peedee with love.... said...

windu la kat delfrance tuh...kak red nanti kite gi ronda2 kt klcc eh..

mIzzbLueberry said...

hello kak red...br tpassing by kat blog nih..jap nk tanya nih..gamba tgh breakfast tuh kat as-subuh puchong ke?cam familiar la tpt tuh..ehehehe

Red Mummy said...

mizz - itu kat bdr sri permaisuri, hajris bistro katanya...apa ke ajuh benor puchong poinya