Thursday, May 24, 2007

She is resting....

At this moment, your beloved Kak Red is grounded from Blogging, Working and her die-hard-to-kill activities.


Please pray for her health, she is currently having a very high fever.


Salam

Sirman, Abang and Gegirl



22 comments:

sarcastically jinxed said...

kak red..... wish u well... tula.. x reti nak rehat kan? kan body dah shut down.. eh .. bebel lak aku nih.. hehehhe hope u get well soon!!
take care!

Pato & Pearl said...

Speedy recovery K.Red. Lots of water, rest, chicken soup + attention and love from Dr Sirman lah kan...

P&P

Equilibrium said...

Get Well soon... jauhnze virus merebak ek..from europe to kl..Å„ewaz...drink lots of plain water n hv a rest 9 rest ur mind0..x zah kalut nak jadik tea ladz or ngengada nak main itu ini.reket semlm sila gantung utk seminggu.

Abang...hehehe...biar saza jaga mkn minum dia k...take care

Kak Jie said...

I'm sorry to hear that...mak org ni mmg degil..ketegak! Rehat aje la Kak Red, jangan nk curi² on pc...Thanks...dlm lalok² sempat balas sms kak jie tadi.

Hope u will get well soon...

Noushy Syah said...

Sorry to hear that KAK RED, get well soon.Have adequate flds to flush your system..and plenty of rest.

ak_0143 said...

kena grounded!???

get well soon kak red!

intankamaruddin said...

Get well soon. Huhu.
God wants you to slow it down lah tu Akak. Take care yeh.

Lestat said...

get well soon..no nag..nag for a while..

Rickywan said...

Kak red...semoga cepat sembuh, semoga boleh laser diorg semua yg berempat tu untuk BKS nanti, cepat sembuh yer kak....

Fozalin said...

get well soon kak red..........

tehbunga said...

wish u get well soon..
sedih plak dengo biter ni, rasa cam nak terbang ke VA, nak suap chicken soup..jgn ngelat makan ubat ..sunyi taw tak bace ngomelan ko.

nikfarizah said...

Get well soon dear...because we all gonna miss you!!

melisamuhd said...

kak red.. semoga cepat sehat. take care!

Umi Mia said...

Take care Kak Red and get well soon...we miss you already....

Mummy Ina said...

kak,

semoga ko cepat sembuh kak. nanti aku soh geng ss kita pray hard for you.. heheh.. (bahana reket merah ko la tu kak oooi.. heheh..)

dah dah, rehat cukup2 tau.. aku tengok pun letih kak. hahah..

Khairi Nairfan said...

omg! Itulah kak red...
Khairi tengok asyik aktif memanjang...
huhuhu, kan dah demam...
adeh, adeh...
so next time dont do like this okay..
sekurang-kurangnya....
banyakkanlah berehat jugak...

Okay, Khairi hopes that you get well soon..
kalo tak saper nak bacer blogs khairi kan?
eh, ke situ pulak dia ni ^^

^::redZ-Ziaf::^ said...

kak red....!!

redziaf baru elok demam kak red pelak kene demam... siap kene grounded lagi tue.... =) hihi...!! org 'nakal' dan aktif cam kak red nie memang patut kene kurung... sibuk memanjang... haha...!!

wut eva pun.... semoga cepat sembuh dan banyakkan berehat yer... akan merindui coretan mu wahai akk merah ku =)

taking caring & get well soon =)

babyarisha said...

kak red..
isk..high fever ek? drink lots of water k..tons of water..plus 100plus lg tau..take ur medicine!! jgn nk ngelat tho'
take care..
misz ya'

sayda said...

myb dh nk kene stop diet tu kut..hehe
get well soon.
i'll be missing u

Red Mummy said...

wow!! i promise u that i will reply each comments kan, so wpun terlambat, akak tetap gak nak jwb kat sini...

sarc jinx - akak tau akak ni over sgt activenya, tp x lah over sgt pun, kira berpada2 jugak lah...


Pearl - luckily when i need him, he is just next around me, yet he is leaving very soon...

equil - ko nak jaga makan minum Abang yang mana? abang anak aku ke, abang yg laki aku? ayat tu kasi teghang sket norrrrrrrrrr


kak jie - wpun aku keletak demam, sms kau tetap kujwab kak...aku kan adik yang ketegak!

Noushy - my first time 'talking directly' to you, thanks.

ak - ye ye, akak kena grounded, laki akak lah, jaga cam nak rak1

Red Mummy said...

intan - another one, my first time talking to u kan, i m slowing down lah ni...tu yang kebana demam! thanks anw.


lestat - ko lah perwira ku! nag nag?? wooooo!!!


rick - yeah akak mmg x sabar nak lazer kat budak 4 org tu, sabar yeeeeeeee

fozalin - oi pengantin! mana kad kawin x sampai2 kat meja akak lagi ni???


kak teh - kita tau kita ni penghibur awak, tp dr ko anto chic soup, baik ko anto duit 5 ribu, leh gak aku buat belanja holiday2 aku kan..ceh, tu lah aku dah start gila bebel, ko nak sgt aku bebel kan kak kan kan kan...

kak nik - i miss u too! ngan ucapan blog ko bila nak update kak oiiiiiiiiiii???

melisa muhd - i have a prob accessing yr blog lah, apa blog add ko ha? akak x leh view langsung profile ko to go to yr blog...tolong tempek blog url ko boleh tak? kalo x dah lama akak pi blog ko tau!

Red Mummy said...

umi mia - pestime akak dengo nama ni lam blog akak, or u ve been a silent reader before? laki ko tu cam akak penah nampak lah..eh laki ko iras ngan laki si belle, nick dia faizabelle..cuba cek..


mummy ina - ko tau x, sampai la ni akak x merasa lagi pakai racket merah akak tu tau!! nxt wk ok, nxt wk akak pakai, lama dah x memaku ni


khairi - akak baca blog ko tp x komen tp akak suka peratikan ko kat BKS - ha jangan ingat aku x tau apa ko buat!!!


redz - kita sesama musim demam le kan..sian kita kan. akak ni nampak sgt ke aktif? mana der oi..setaun bape kali jer tournament tau..


baby - blog ko lagi stu, manjang je x update tau...eh bila nak lawan futsal ngan team akak??

sayda - diet tetap diet...emm..si dia tu pekabar??