Wednesday, May 16, 2007

Geram!!!




so very bad day to me today...not really bad as yesterday or yesteryears...but still, hari yang kurang molek for me.




so dr akak merapu meraung meratap x sudah, baiklah aku layan squash. my 3 best boyfrens said, main ngan dinding katanya. my trainer was damn bz, x leh nak train, so i forced one of my bf to play wt me. BF BUKAN BOIPREN YANG GITU2 YE, BF MEANS MY MALE FREN!!! dia tu zero tak tau apa2 langsung pasal squash, akak pulak yang trained dia basic2 and main best 3 sets, semua dia menang. tu beza main laki ngan pompuan. cuba aku ajak korang pompuan yang x tau main squash ni ngan akak, sure akak kencang pegang gold medal kan?





after 3 months pakai squash racket my colleague, i decided to return this back to him tomorrow. If i can buy a pair of RM200 shoes every month, i surely can buy a RM100++ squash racket. it happens to my badminton last time, asik pinjam racket orang jer, till i got my own one. puas hati main!



currently, my buddy is pinjaming kan akak his Dunlop or something like that nya brand racket, but i saw tadi ada sorang player ni pakai Wilson, ngan racket dia sume in RED!! RED!!! oh no...i told my squash partner tadi - lets go to Studio R tomorrow and find that RED Wilson. kawan akak cakap 'kalau cap ayam kaler merah pun ko sanggup beli red, ko mana kira, janji meghah!'



i decided to have twice a week squash training, starting of nxt week and once a week for badminton. mainly, main squash boleh lepaskan rasa marah. just that, akak weak tol bila buat back - hopefully can master it in few months time.



akak ngah marah ni, tp napa akak cam tersenyum2 je bila type entry ni ye? oh ye lagi satu, ingat janji akak aritu? i wont be posting my face photo here, so see see...gambo sipi2 je lah ye. anw, kaler yang lebam masih lagi purple, so paham2 je lah camne gayanya muka akak ko ni kan.


10 comments:

Jie said...

huh..jgn marah2 ...nnt tak anggun!

ko tak penat ke kak oiii..tak de aktiviti len ke selain main..main..main..ha ha ha...*larikkkkk*

Equilibrium said...

apa nak cakap ek??mmm..get well sonn??dah siap leh main squash lagik...akak ni x serik ke ngan transformasi wajah n kaler muke tu???ishk...bwk2 la berehat kak oi...amik cuti 7 hari 6 mlm...saya yg dgr schedule akak pun penat dah ie...adei...

Dah..dah...jgn mrh2..beh baik g makan n tdo...donlod movie byk2 n tgk smbl mkn popcorn.Yezzzzzzaaaaaaaaaa!

Selamat Katok Dinding lak!

intankamaruddin said...

Hihi. Takde gambar idung akak..
Akak tgh happy dalam marah kot?

Khairi Nairfan said...

ayat terakhir tu nampak macam perli jer...
hakhakhak....
swuash pulak ek?
kang bertambah lebam pulak....
lepas tu jadi lebam warna merah pulak...
mesti escited kan??
hakhakhak,

kak, jangan mare ek, gurau jer...

Pato & Pearl said...

keep cool my dear lady red....diva mesti maintain ya..maintain....practice hard OK..!

Pearl

Elin said...

akak jgn marah2 n geram2, nnt kedut2 lak muke tu

nikfarizah said...

you're sooo ACTIVE red...i salute! Jangan marah2 nanti cepat tua..hehhe

Lestat said...

semoga cepat sembuh tau..take care

^::redZ-Ziaf::^ said...

ohhhh.....!!! injured mase futsal.... ingatkan plestik surgeri..... hihi...!! *lariikkkkkkk......

akak meghah.... sy gurau je ek...!!

Ujang_MD said...

mungkin ko gila kut kak red.. sebab tu ko marah sambil tersenyum kan?