Tuesday, May 22, 2007

Win or Loose?






x de update menarik tonite and today.


went for badminton training, very the tah hape2 nya training, 3 players wt 2 rackets, camne nak main? another partner stucked wt a mtg till 8pm, so kena penalty banjer dinner for 3 of us.





wish me luck for my TTFC badminton tournament, petang selasa ni. x yah datang akak nengok, prediction - harapan menang amat tipis.




BKS - teleng2 di keliling anda, surprise!!!




a few months training will give me something today, but I m not giving high expectation for TTFC tournament, my target is actually for July's tournament, today's one kira cam menangguk di air keruh or something like a final training, pasai lawan petang nanti, bukan calang2 orang.




few old photos - in memory, training wt my long hair.










15 comments:

Lestat said...

Yay!!..aku org yg pertama komen on your blog kak..nothing to say..just wishing you good luck with your TTFC badminton tournament..mintala penganjur sediakan akak shuttle warna merah..baru gempak kak..

Hannan said...

Jom la nak fight gambar romantic kak red oii... hehehee.... x le lawan dier la... sbb makcik kite ni dah kawin... ampun dinda..

faizabelle79 said...

pakai biru pun cantik gak..

mad redo1 said...

menang atau longgar? kalau kalah akan jadi ketat balik ke? (seluar akan jadi ketat kot, pasal dah tak training...)

good luck red mummy!

tehbunga said...

harus dpt title red teleng ni..banyok no gambor kapla teleng...huhuuu...

psst : fida ur sporting cousin tu keje mimos kan?

Red Mummy said...

lestat - x de maknanya dia nak bg shuttlecock merah, ko hengat aku diva kat ttfc ni?? harus kaler putih yang ado!

nan - ko nak fight ngan akak merah ko eh adik merah ko? elluuuu....hang dah baligh lom?

belle - is it? u think so?

bang mat - thanks for the luck, my yr suor lenggar jd ketat balik too!!!


yah yah yah..see see, aku komen dah kat korang nye komen kan kan ...

Red Mummy said...

kak teh - ha ah lah fida kat mimos, dia baca blog aku ari2

ko email aku gambo ko kak, leh aku powed kat si fida tuh

Pato & Pearl said...

Practise makes perfect...so mula mula kalah tak pe..lepas tu..u bagi satu hentaman hebat!..SMACK!..smack ape ye??..hehe

Pearl

Jie said...

ooo kak ..aku msk seafood tomyam ari ni..ade ketam, udang & sotong...sayur2....meh arr..tak pun ko buka email..aku hnto..cepat skit..nnt sejuk..muahhhh..

mmg diva tul la..tak menarik pun dia leh tarik...:p

singautara said...

bila mau lawan, me/azie vs red/ami....sapa kalah banjer roti kebab...hehe

sayda said...

kakjie, nk tomyam gak..buat bukak puasa..uhuk2.sayda puasa today.bukak ngn muffins jek.tu pun dlm class..uhuk2

for adik mearh (tp mata dh rabun :p), all d best k..harap x lewat lg

Red Mummy said...

pearl..eh optimus pearl!!!

dah tersmack down oredi!


kak jie - aku diet lah, tp kalo takat makan tomyam seafood without nasi, shouldnt be a problem. tp as usual ko tu ajak2 ayam jer...

lion - anytime! tp rasanya, aku lagi terer dr ami...hik

sayda - a bit late lah but thanks, ko puasa ganti ke puasa nak jimat duit?

epelijau said...

salam kak red!! selamat mein bedminten!!

Red Mummy said...

salam epel..lamanyaaaaaaaaaaaa x nampak epel ijau dia kat sini!

epelijau said...

tulah kak red..epel demam teruk..baru je recover ni..tu pun 80% baru...huhuhuhu