Monday, May 07, 2007

Meh Nyah....



JONG: Siapa ni uols? *smbil pegang earpiece* Oooo... REDMUMMY. Selamat dtg uols. Ni first time kan?

REDMUMMY: Yes uols and I'm very excited.

JONG: W'pon first time tp uols tercalon utk beberapa award kan? Tahni... So rasanya ada peluang utk menang tak? And dont be modest... *smbil cubit lengan REDMUMMY*

REDMUMMY: Sakitlah sial! Ops kita on air ke ni? Aiyoo matilah mak... Anyway, mak gembira tercalon sbb itu menunjukkan bhw ada org baca blog mak. Tidaklah sia2 mak simbah cat merah kat seluruh blog, nok.

JONG: Cat merah ke atau darah kambing? Ops matilah mandrem...

REDMUMMY: Perluker? Mek dinch tema darah ok.....





it s very funny when i read that entry bout the GBA, hapa tu ek? pandai2 lah korang google. Pandai Ginger made me laugh gila, gaya dialog akak tu mmg seriously not me...

and this photo represents myself...hoiiii - siksa bangat sik!!

anw, im back on stage, futsal is the next game to go, this saturday.

6 comments:

mad redo1 said...

mengomen dari Las Vegas...

good luck jelah main futsal tuh, kalu sakit pandei2 je lah cari pengurutnya...

kwang kwang kwang

Jie said...

very de seksa tu adik red....
muahahahaha....

ak_0143 said...

huhu

bru igt dialog tu betul2 kak red yang cakap..

p/s - kak red ada ke baju cam tu??? hehe

sayda said...

mak aih..hot sungguh!!!

hehe

from peedee with love.... said...

siksa sungguh mate yg memandang...

auwww!!!!

faizabelle79 said...

fweeiit...cun..nak tengok kak red posing camtu in reality..camne?nak sahut cabaran ke x?..haha..sahut..jgn x sahutttt...